Amenintare FARA precedent! O nationala intreaga e gata sa se RETRAGA din preliminariile Mondialului

Autor: Sport.ro
Marti 01 Decembrie 2015, 19:14

	Amenintare FARA precedent! O nationala intreaga e gata sa se RETRAGA din preliminariile Mondialului

Fanii au crezut ca e doar o gluma, insa modul in care au evoluat lucrurile in ultimele ore le da emotii din ce in ce mai mari.

Nationala Venezuela ameninta ca va renunta la calificarile pentru Cupa Mondiala din 2018 in cazul in care mai multi membri din staff-ul tehnic si conducatori din federatie nu demisioneaza. Jucatorii s-au suparat dupa ce Laureano Gonzalez, presedintele Federatiei, i-a acuzat ca au fortat demiterea selectionerului Noel Sanvicente. Nu mai putin de 15 fotbalisti au postat pe twitter un comunicat prin care cer ca anumite lucruri sa se schimbe cu efect imediat. In caz contrar, internationalii spun ca nu vor mai juca niciun minut pentru nationala in actualele preliminarii!

Venezuela a pierdut toate cele 4 meciuri jucate pana acum in preliminariile Mondialului, cu Paraguay, Brazilia, Bolivia si Ecuador. Printre numele importante care au anuntat ca nu vor sa maijoace in nationala se numara Salomon Rondon de la WBA, Tomas Rincon, Josef Martinez sau Oswaldo Vizcarrondo.

Fundasul lui Middlesbrough, Fernando Amorebieta, s-a retras recent din nationala dupa ce s-a suparat pe staff-ul tehnic si pe conducatorii federatiei, pe care i-a criticat intr-o scrisoare publica.

In comunicatul postat pe twitter, jucatorii scriu ca 'Visul prezentei la o cupa mondiala e amenintat daca Federatia va fi condusa in continuare de aceiasi oameni'.

Venezuela e singura nationala sud-americana care nu s-a calificat niciodata la Campionatul Mondial. Urmatorul meci al Venezuelei va fi in Martie, cu nationala din Peru.

Anchetă la Spitalul Județean Suceava, unde anul trecut a fost primul mare focar de Covid-19 din țară
BRAT

Modifică setările cookies