Campionate externe

Acuzat ca l-a santajat pe Valbuena, Cisse s-a hotarat: cu lacrimi in ochi, francezul si-a anuntat retragerea in direct la TV

Fost international francez si jucator la Liverpool, OM, Sunderland, Panathinaikos, Lazio ori QPR, Djibril Cisse a decis sa se retraga din cariera de fotbalist profesionist. Acesta a izbucnit in lacrimi intr-un studio de televiziune in momentul anuntului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Octombrie 2015, 12:14
Data actualizarii: Marti 20 Octombrie 2015, 12:30

Djibril Cisse si-a anuntat retragerea din cariera de fotbalist profesionist nu mai departe de seara trecuta. Atacantul, ajuns la 34 de ani, a fost invitat la Canal+, unde a vorbit nu doar despre acuzatiile incredibile ce i s-au adus in urma cu o saptamana, insa unde a facut si un anunt cu greutate: "Corpul imi spune sa ma retrag, nu mai pot juca la nivel inalt".

Cisse, care a fost acuzat in urma cu o saptamana ca l-ar fi santajat pe Mathieu Valbuena cu un "sex-tape", a izbucnit in lacrimi in momentul in care si-a anuntat retragerea.

Fost international francez, cu 41 de selectii si 9 goluri, Cisse si-a inceput cariera la Auxerre, in 1998. Acesta a jucat de-a lungul ultimului deceniu si jumatate la echipe mari precum Liverpool, Olympique Marseille, Sunderland, Panathinaikos ori QPR.

Ultima echipa a lui Cissse a fost Bastia.

Djibril Cisse este castigator al Ligii Campionilor cu Liverpool, in 2005.

Modifică setările cookies