Acuzat ca l-a santajat pe Valbuena, Cisse s-a hotarat: cu lacrimi in ochi, francezul si-a anuntat retragerea in direct la TV

Djibril Cisse Franta Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Octombrie 2015, 12:14
Data actualizarii: Marti 20 Octombrie 2015, 12:30

Fost international francez si jucator la Liverpool, OM, Sunderland, Panathinaikos, Lazio ori QPR, Djibril Cisse a decis sa se retraga din cariera de fotbalist profesionist. Acesta a izbucnit in lacrimi intr-un studio de televiziune in momentul anuntului.

Djibril Cisse si-a anuntat retragerea din cariera de fotbalist profesionist nu mai departe de seara trecuta. Atacantul, ajuns la 34 de ani, a fost invitat la Canal+, unde a vorbit nu doar despre acuzatiile incredibile ce i s-au adus in urma cu o saptamana, insa unde a facut si un anunt cu greutate: "Corpul imi spune sa ma retrag, nu mai pot juca la nivel inalt".

Cisse, care a fost acuzat in urma cu o saptamana ca l-ar fi santajat pe Mathieu Valbuena cu un "sex-tape", a izbucnit in lacrimi in momentul in care si-a anuntat retragerea.

Fost international francez, cu 41 de selectii si 9 goluri, Cisse si-a inceput cariera la Auxerre, in 1998. Acesta a jucat de-a lungul ultimului deceniu si jumatate la echipe mari precum Liverpool, Olympique Marseille, Sunderland, Panathinaikos ori QPR.

Ultima echipa a lui Cissse a fost Bastia.

Djibril Cisse este castigator al Ligii Campionilor cu Liverpool, in 2005.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!