Campionate externe

A incercat sa faca BLAT si a primit doi ani si jumatate de inchisoare! Caz incredibil care dezvaluie influenta mafiei pariurilor

Singapore a fost adesea afectat de aceasta problema. Europol, Oficiul european de politie, a afirmat in 2013 ca sute de meciuri au fost trucate de mafia pariurilor cu sediul in Singapore.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Iulie 2015, 12:34
Data actualizarii: Marti 21 Iulie 2015, 12:37

Un indonezian care a incercat sa trucheze un meci de fotbal la recenta editie a Jocurilor Asiei de Sud-Est, disputata la Singapore, a fost condamnat marti la doi ani şi jumatate de inchisoare.

Nasiruddin, 52 de ani, a conspirat cu inca doua persoane pentru a oferi 15.000 de dolari unui oficial din Timorul de Est, Orlando Marques Henriques Mendes, pentru ca nationala din tara acestuia sa piarda meciul cu Malaezia, disputat pe 30 mai, au indicat autoritatile anticoruptie din Singapore. Malaezia a câştigat partida cu 1-0. Ambele echipe au parasit dupa faza grupelor competitia, ce avea sa fie câştigata de Thailanda.

Mendes a fost de asemenea pus sub acuzare pentru ca a oferit mita unor jucatori ai nationalei Timorului de Est.

Manipularea meciurilor de fotbal este frecventa in Asia. tinta celor care incearca sa trucheze partidele sunt jucatorii cu salarii mici din diferite campionate de pe acest continent.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!