80 de milioane de oameni sarbatoresc astazi cel mai mare roman din viata lor! ZIUA in care Gica Hagi a schimbat viitorul unei tari:

Autor: Sport.ro
Miercuri 31 Iulie 2013, 20:19

►Santo Dios, ce echipa! Santo Neymar si D10s Messi vor Trofeul Gamper: Barca – Santos, vineri 22:30 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Acum 17 ani, nimeni nu paria pe ei. Gica Hagi i-a facut mari pe cei de la Galata si a ajuns intre fotbalul turcesc care a crescut enorm, investitiile fiind in acest moment cu adevarat impresionante. PIB-ul Turciei s-a triplat in aceasta perioada!

In urma cu 17 ani, Gica Hagi a semnat cu Galatasaray Istanbul, moment pe care fanii turci cu siguranta nu il vor uita! Fanii Galatei au scris sute de mesaje pe site-urile de socializare in cinstea 'Regelui'. Turcii inca il iubesc pe Hagi, lucru evident pentru orice roman care dezvaluie cand viziteaza Turcia de unde provine. Reactia este magulitoare.

Gica Hagi este singurul roman inclus de Pele in lista sa de 100 de jucatori imensi din istoria fotbalului. "Maradona din Carpati" a castigat tot ce se putea in echipa lui Fatih Terim iar pentru turci numele lui este langa Pele, Platini si Maradona in topul celor mai buni din istorie. Cele 59 de goluri in 139 de aparitii, dar mai ales impactul pe care l-a avut jocul sau pentru fotbalul din Turcia va fi mereu apreciat, respectat, idolatrizat si cinstit de catre turci indiferent de echipa pe care o sustin acestia.

Procurorul general nu crede că este posibil să i se interzică Sorinei să plece din țară
BRAT