Dinamo Kiev Benfica playoff Champions League Calificari

FOTO ȘI VIDEO Gupele Champions League, misiune complicată pentru Mircea Lucescu! Dinamo Kiev, învinsă în manșa tur a dublei cu Benfica Lisabona

Dinamo Kiev s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, unde are ca adversar pe Benfica Lisabona. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2022, 23:55
Data actualizarii: Miercuri 17 August 2022, 23:56

UPDATE 23:54 | Dinamo Kiev a pierdut meciul tur cu Benfica Lisabona, scor 0-2. Cele două reușite ale formației portugheze au fost semnate de Gilberto (minutul 9) și Ramos (minutul 37). 

Meciul tur s-a disputat la Lodz (Polonia), pe stadionul din localitate, acolo unde echipa antrenată de Mircea Lucescu a ales să joace partidele din tururile preliminare ale competiției europene.

La începutul partidei cu Benfica Lisabona, jucătorii de la Dinamo Kiev au intrat pe teren cu steagurile Ucrainei pe umeri, în semn de solidaritate pentru războiul izbucnit în țară. 

În ciuda numeroaselor probleme privind siguranța echipei, pierderea fotbaliștilor străini sau lipsa meciurilor oficiale, Dinamo Kiev a reușit să se califice în play-off-ul Champions League, după ce a eliminat Fenerbahce (2-1, la general) și Sturm Graz (2-1, la general).

Mircea Lucescu, lăudat de Daniel Pancu

Daniel Pancu, fost elev al lui Mircea Lucescu, a avut un discurs laudativ la adresa antrenorului român, spunând că ar putea antrena la orice echipă de top, chiar și la 77 de ani, și să aibă rezultate impresionante.

"E incredibil, e fantastic. Cred că e cel mai bun antrenor din lume acum, dacă mă întrebi pe mine. Dacă îl duci la Real Madrid, la Barcelona, la Bayern Munchen, unde vrei tu, cred că câștigă Champions League.

E cel mai experimentat antrenor. Are 77 de ani și îi vine o minge de undeva de sus și face o preluare cu călcâiul! La 77 de ani!", a spus Daniel Pancu, la Digisport.

Modifică setările cookies