CE PORTAR si-a luat Steaua! Toti au spus ca a avut 'vacanta' timp de 4 ani, el a aratat ca e pregatit de LIGA! VIDEO

Steaua a castigat cu 1-0 in Norvegia, l-a avut ca remarcat pe Iancu, insa si pe portarul Arlauskis.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Iulie 2014, 16:40
Data actualizarii: Joi 17 Iulie 2014, 16:55

Steaua are portar! Cuvintele care le-au venit in minte fanilor dupa ce Tatarusanu a plecat din Ghencea. Numele noului transfer este Arlauskis, un jucator cu CV, insa fara prea multe meciuri in ultima vreme.

"CINE E ASTA?"

Lituanianul a ridicat sprancene cand a ajuns in Ghencea. Nu putina lume a spus ca a fost in vacanta in ultimii 4 ani si ca sigur nu mai este acelasi jucator care impresiona in Liga, in poarta celor de la Unirea Urziceni.

Ajuns acum 26 de ani, Giedrius Arlauskis avea doar 21 cand juca in Liga. Unirea Urziceni, cu el in poarta, reusea sa acumuleze 8 puncte in Liga, cele mai multe pana in acel moment pentru o echipa din Romania.

Dupa experienta din Baragan si dizolvarea echipei, Arlauskis a ajuns la Rubin Kazan. In 4 sezoane a prins doar 7 meciuri. Revenirea in Romania a fost la Steaua, unde a ajuns din postura de jucator liber de contract.

Chiar daca pana acum este vorba de doar un meci, fie el si cu o echipa fara nume important in Europa - Stromsgodset -, lituanianul are sanse mari sa fie decisiv in urmatoarele partide si eventual in grupele Ligii, daca Steaua se va califica.

Arlauskis are 26 de ani si este evaluat la un milion de euro, potrivit transfermarkt.

Modifică setările cookies