ALARMA de gradul 0! Ultrasii polonezi vin sa faca LEGIA la Bucuresti! Anuntul facut de Jandarmerie:

Autor: Sport.ro
Luni 19 August 2013, 16:43

	ALARMA de gradul 0! Ultrasii polonezi vin sa faca LEGIA la Bucuresti! Anuntul facut de Jandarmerie:

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, joi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

Legia Varsovia vine la Bucuresti cu 2000 de ultrasi dezlantuiti. Acestia sunt printre cei mai periculosi din Europa iar Politia din Varsovia trimite oameni alaturi de ei in Romania. Problema e insa ca acestia nu vor face deplasarea in grup organizat, ci se impart intre avioane si masini personale. Politia Romana va organiza filtre pe autostrada penrtru a-i dirija pe polonezi direct catre stadion.

"Colegii de la Politia din Polonia ne-au anuntat ca cei care urmeaza sa faca deplasarea au fost protagonisti, in timp, la mai multe acte de huligalism, atat in Polonia cat si la iesirile in cupele europene. O parte a galeriei obisnuieste sa consume bauturi alcoolice, sa foloseasca materiale pirotehnice si ei nu se feresc sa intre in conflict cu fortele de ordine sau cu suporterii adversarilor",
a declarat Georgian Enache, purtator de cuvant al Jandarmeriei.

Meciul de miercuri se va disputa cu casa inchisa. Astazi au fost scoase la case ultimele 10.000 de bilete iar 5000 dintre ele s-au dat pana la ora pranzului.

Comisia de la Veneţia discută cu Iohannis despre Coduri. Iordache: "Pârâcioşi de serviciu"
BRAT