Walter Zenga comentatori Bucurati-va de fotbal

Zenga, printre "dementii" de la Euro, alaturi de islandezul nebun care a comentat victoria istorica de aseara! Cele mai tari reactii ale comentatorilor

Vezi si: VIDEO REZUMATE / Ungaria 3-3 Portugalia, Islanda 2-1 Austria, Italia 0-1 Irlanda, Suedia 0-1 Belgia

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Iunie 2016, 14:23
Data actualizarii: Joi 23 Iunie 2016, 14:38

Walter Zenga apare intr-un montaj facut de publicatia italiana La Reppublica cu cele mai tari reactii de bucurie ale comentatorilor de la Euro.

Zenga s-a bucurat ca un nebun la golul care a asigurat calificarea Italiei in optimi - reusita lui Eder din finalul meciului cu Suedia.

Alaturi de comentariul lui Zenga si Alberto Rimedio de la Rai, in montaj apare si reactia de bucurie a comentatorului portughez la golul marcat cu calcaiul de Cristiano Ronaldo, dar si dementa nemaipomenita a comentatorului islandez la golul care a adus calificarea istorica in optimi.

"Cred ca Italia va castiga trofeul european, impinsa de sotul meu de la pupitrul de comentator. Daca nu se poate antrenor, isi aduce si el contributia cumva. Imi place foarte mult cum comenteaza, transmite spectacolului pasiunea de pe stadion. Impulsioneaza echipa, este ca si cum el ar fi la marginea terenului si vede meciul prin ochii de antrenor. Avand in vedere faptul ca am dubla cetatenie, iar Romania a iesit de la Euro, nu pot decat sa tin cu Italia de acum." - Raluca Zenga, ProTV.

VIDEO

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!