"Noi francezii ne entuziasmam dar nu rezolvam problema" Deschamps ramane alert inainte de finala cu Portugalia. "Lloris e omul decisiv in momente grele"

"Noi francezii ne entuziasmam dar nu rezolvam problema" Deschamps ramane alert inainte de finala cu Portugalia. "Lloris e omul decisiv in momente grele"

Finala de la Euro, Portugalia - Franta, e duminica la ProTV de la 22:00

Didier Deschamps a vorbit imediat dupa meci cu jurnalistii francezi si a analizat atat performanta cu Germania, cand echipa sa s-a impus cu 2-0, cat si finala cu Portugalia de duminica. Tehnicianul a insistat pe Lloris, chiar daca Griezmann a fost decisiv la acest Euro, atat cu Irlanda in optimi cat si cu Germania in semifinale.

Ai avut timp sa te gandesti la finala sau inca mai savurezi victoria?

Inca nu m-am gandit, am vorbit putin cu jucatorii, pentru ca trei zile sunt putine, dar trebuie sa ne revenim. Acum este cel mai important pas, pana duminica, trebuie sa ajungem in cele mai bune conditii la ora jocului.

Istoria se scrie in continuare, cum ai declarat inainte de meciul cu Germania?

Deja am scris istorie, e o poveste frumoasa. Jucatorii au istoria lor dupa meciul din aceasta seara. A trecut mult de cand nu am mai batut Germania (n.r. peste 50 de ani) dar nu am castigat nimic azi, in afara de accesul in finala. Impotriva Portugaliei o sa jucam pentru trofeu. Am suferit cu totii azi dar am vazut un Hugo Lloris mare, care a fost decisiv cand a fost nevoie.

Griezmann a fost si el in forma...

E un jucator mare. A dovedit iar ca poate tine echipa compacta cu Giroud acolo in atac. E un jucator important care a fost decisiv la acest Euro.

E cel mai frumos sentiment pe care l-ati avut pana acum ca antrenor?

Nu stiu, e o emotie puternica, e un moment frumos.

Credeti ca ziua in plus de odihna pe care o are Portugalia poate fi decisiva la finala?

Nu vorbesc despre finala, dar sigur ca e importanta. Am jucat si eu fotbal si stiu ca trei zile nu sunt ca patru zile, cum de exemplu patru zile sunt la fel ca si cand ai avea cinci zile. Dar am avut de doua ori pauza 7 zile la acest turneu, ceea ce e mult. Dar vom incerca sa fim gata de meci duminica.

Crezi ca Franta e mai buna dupa aceasta victorie?

Nu stiu, noi francezii avem obiceiul sa ne entuziasmam dar sa nu rezolvam problema. 





VIDEO PROTVPLUS.RO

Vremea devine caniculară în toată țara și va fi depășit pragul critic. Zonele unde vor fi 38 de grade
BRAT
Modifică setările cookies