"Ronaldo, ai grija sa nu te scoata o femeie de la Euro!" Ea este "Matusa Iva", singura femeie implicata in meciurile campionatului european. Povestea AICI

"Ronaldo, ai grija sa nu te scoata o femeie de la Euro!" Ea este "Matusa Iva", singura femeie implicata in meciurile campionatului european. Povestea AICI

ProTV transmite in seara asta PORTUGALIA - CROATIA, de la ora 22:00

"Atentie, Ronaldo, sa nu te scoata o femeie de la Euro", glumesc fanii pe Twitter dupa ce povestea Ivei Olivari a devenit cunoscuta odata cu primele meciuri de la Euro.

"Matusa Iva", asa cum o alinta jucatorii, face parte din staff-ul tehnic al lui Ante Cacic, iar jurnalistii croati spun despre ea ca este omul cheie, in jurul careia se invarte toata echipa.

Iva Olivari se ocupa de toate problemele jucatorilor, pregateste meciurile, face analize video si la nevoie se transforma si in psiholog.

"E mana dreapta a lui Cacic" - o prezinta site-ul federatiei croate.

Iva a fost jucatoare de tenis in copilarie, iar la 14 ani era campioana nationala. La inceputul anilor '90 a lasat tenisul pentru o functie administrativa in fotbal. Lucreaza din 1992 in cadrul federatiei croate de fotbal.

"Daca imi spunea cineva acum 30 de ani ca o sa lucrez in fotbal, i-as fi spus ca e imposibil, ca n-am nicio treaba cu fotbalul. Dar de-aia e viata frumoasa, ca e imprevizibila."

"Ma simt foarte bine cu ceea ce fac. Jucatorii si colegii ma respecta si ma apreciaza, suntem ca o mare familie.", spune "Matusa Iva".

Citeste si:Iva Olivari
VIDEO PROTVPLUS.RO

Resturile rachetei chinezești au ajuns duminică în Oceanul Indian. Mare parte din componente au ars la intrarea în atmosferă
BRAT
Modifică setările cookies