"In 2004 l-am rugat pe Dumnezeu sa ne mai dea o sansa" Declaratia emotionanta a lui Ronaldo dupa ce a iesit campion european

"In 2004 l-am rugat pe Dumnezeu sa ne mai dea o sansa" Declaratia emotionanta a lui Ronaldo dupa ce a iesit campion european

Portugalia a iesit campioana europeana dupa 1-0 cu Franta, in finala, dupa prelungiri.

Acum 12 ani, Portugalia traia una dintre cele mai mari deceptii fotbalistice, cand nationala lui Figo si Deco, si a unui Ronaldo tanar, era invinsa in finala de cea mai mare surpriza din istoria campionatelor europene, Grecia.

Portugalia a pierdut trofeul chiar la ea acasa, facand ca durerea sa fie si mai mare, atat pentru fani cat si pentru jucatori. La 12 ani de la acel moment, lusitanii si-au luat revansa in fata fotbalului, castigand trofeul in finala, chiar la francezi acasa, impotriva Frantei.

Ronaldo a fost extrem de emotionat dupa meci, mai ales ca s-a accidentat in prima repriza si a fost schimbat dupa doar 25 de minute. "L-am rugat pe Dumnezeu sa ne mai dea o sansa, pentru ca meritam", spune Ronaldo despre momentul din 2004.

"Sunt foarte fericit ca am scris istorie, ne doream asta inca din 2004, atunci cand m-am rugat sa mai primim o sansa pentru ca avem capacitatea de a face performanta. Este unul dintre cele mai fericite momente ale carierei mele si le multumesc colegilor, antrenorului si fanilor. Pentru portughezi este un moment de neuitat", a spus Ronaldo imediat dupa meci.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Primul deces în România al unei persoane infectate cu varianta Delta de Covid-19
BRAT
Modifică setările cookies