Bucurati-va de fotbal

Englezii nu au problemele noastre. Lista de inlocuitori ai lui Hodgson e SPECTACULOASA. Cele 7 nume si cine e FAVORIT. Wenger si Klinsmann, pe lista

Cine vine dupa cea mai mare umilinta din istorie? Lista din care Anglia isi alege noul antrenor e spectaculoasa.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2016, 08:11
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2016, 08:12

Eliminarea in fata Islandei este considerata ce mai mare umilinta din istoria nationalei Angliei, iar Hodgson si-a dat imediat demisia dupa turneu.

Lista de posibili inlocuitori s-a facut imediat, cu Gareth Southgate pe primul loc ca favorit. Acesta este actualul selectioner la nationala U21 a Angliei, asa ca tranzitia ar fi una usoara pentru el, mai ales ca este in aceasta functie si lucreaza cu echipa nationala inca din 2013.

Southgate a avut peste 500 de meciuri in Premier League si a fost titular in toate meciurile pe care Anglia le-a disputat la Euro 1996, cand a ajuns in semifinale. Acesta nu este insa singurul pe lista. 

Sam Dyche este si el printre favoriti, la fel ca Alan Pardew sau Sam Allardyce. Alte variante mai "extreme" ar fi Brendan Rogers, fostul antrenor al lui Liverpool, Wenger sau chiar Klinsmann, actualul selectioner al SUA.

Sferturile UEFA EURO 2016 se vad la ProTV: Joi, 22:00, Polonia - Portugalia | Vineri, 22:00, Tara Galilor - Belgia | Sambata, 22:00, Germania - Italia | Duminica, 22:00 Franta - Islanda

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!