Bucurati-va de fotbal

Cel mai rapid fotbalist de la EURO a alergat cu 32.8 km/h si a stabilit recordul chiar aseara! Cine e "Speedy Gonzalez" de la turneul final

Meciul de 10 la ProTV: Luni, 22:00, Anglia - Slovacia | Marti, 22:00, Croatia - Spania | Miercuri, 22:00, Suedia - Belgia

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Iunie 2016, 18:02
Data actualizarii: Luni 20 Iunie 2016, 18:15

Franta n-a reusit sa intreaca Elvetia pe tabela, aseara, la Lille, insa cu siguranta Kingsley Coman si-a intrecut adversarii. Tanarul mijlocas al nationalei lui Didier Deschamps a stabilit un record la acest turneu final.

Coman, jucatorul de 20 de ani al lui Bayern Munchen, a alergat in meciul cu Elvetia cu 32.8 kilometri pe ora, inregistrand cea mai mare viteza de pana acum la acest EURO.

Coman i-a dat mari batai de cap lui Ricardo Rodriguez si a avut si cateva ocazii de gol, insa, din nefericire pentru el si pentru fanii gazdelor, meciul s-a incheiat 0-0. Chiar si asa, cele doua nationale s-au calificat in optimi.

Recordul personal al lui Kingsley Coman, inregistrat in Bundesliga, este de 35.06 km/h, intr-un meci jucat pentru Bayern.

Potrivit statisticilor, cel mai rapid fotbalist din lume in acest moment ar fi Antonio Valencia. Ecuadorianul lui Manchester United a alergat intr-un meci cu 35.2 km/h.

Modifică setările cookies