Transformarea lui Oscar de la Hoya! Cum arata fostul adversar al lui Mayweather si Pacquiao la un an de cand s-a afisat cu BURTA

Autor: Sport.ro
Miercuri 20 Mai 2015, 14:35

	Transformarea lui Oscar de la Hoya! Cum arata fostul adversar al lui Mayweather si Pacquiao la un an de cand s-a afisat cu BURTA

De la Hoya s-a schimbat in ultimul an, renuntand la burta.

Oscar de la Hoya este unul dintre cei mai mari boxeri din ultimii 25 de ani. Acesta a fost declarat boxerul anului de celebra revista de specialitate The Ring chiar acum 20 de ani, in 1995.

Mexicanul este considerat si un geniu al promovarii. Acesta a obtinut burse uriase in cariera, recordul stabilit in 2007 in meciul cu Floyd Mayweather, de 2,46 de milioane de PPV vandute, a fost batut abia luna acaesta in celebra confruntare dintre Mayweather si Pacquiao.

De la Hoya are o avere de peste 700 de milioane de dolari, bani stransi atat din box cat si din alte afaceri. Acesta s-a retras din ring in 2008, dupa o infrangere prin KO cu Manny Pacquiao, iar de atunci viata sa a inregistrat mai multe suisuri si coborasuri. A avut probleme cu alcoolul si drogurile iar in ultima vreme se ingrasase.

The Golden Boy a revenit insa la forma de vis pe care a avut-o cand era boxer, transformandu-si burta in patratele!

Cel mai fierbinte val de căldură din acest an. Regulile pe care trebuie să le respectăm pe timp de caniculă
BRAT
Modifică setările cookies