Box

SOC in lumea boxului! Amir Khan, arestat in Statele Unite, dupa ce a batut doi adolescenti!

Amir Khan, unul dintre cei mai populari pugilisti din Marea Britanie, are probleme cu legea. Boxerul de 27 de ani a fost arestat la Boston din cauza unei altercatii cu doi adolescenti.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Iulie 2014, 16:53
Data actualizarii: Sambata 05 Iulie 2014, 17:48

Amir Khan (27 de ani), pugilist medaliat cu argint la Jocurile Olimpice de la Atena si unul dintre cei mai populari din Marea Britanie, luptator care i-a invins in cariera sa pe Zab Judah, Marcos Maidana sau Carlos Molina, a fost arestat dupa ce "si-a masurat" fortele cu doi adolescenti americani.

Khan a fost retinut de politie si incarcerat in cursul zilei de vineri, dupa ce a fost implicat intr-o altercatie la iesirea dintr-o moschee. Pugilistul a fost provocat de cei doi tineri si si-a pierdut cumpatul, ranindu-i pe acestia.

"Nu stiti cine sunt? Va arat eu" - ar fi spus acesta, potrivit martorilor oculari.

Cei doi americani s-au ales cu rani la obraz, respectiv picior, insa nu au necesitat ingrijiri medicale.

Amir Khan a fost eliberat pe cautiune, iar procesul sau va avea loc spre finalul acestei luni, pugilistul fiind acuzat de tulburarea linistii publice si agresiune.

Amir Khan detine un record de 29 de victorii si 3 infrangeri la profesionisti, acesta castigand nu mai putin de 19 meciuri prin KO.

Modifică setările cookies