SINGURUL om care i-a acordat victoria lui Bute: "Ce a fumat noaptea trecuta?" Scandal urias in  Marea Britanie:

Autor: Sport.ro
Luni 20 Ianuarie 2014, 13:44

	SINGURUL om care i-a acordat victoria lui Bute: "Ce a fumat noaptea trecuta?" Scandal urias in  Marea Britanie:

Nu toata lumea a vazut victoria clara a lui Pascal din fata lui Bute. 

Lucian Bute a pierdut la puncte in fata lui Jean Pascal dupa decizia arbitrilor, care i-au dat  117 puncte haitianului si 111 puncte romanului. 

Nu toata lumea a vazut la fel ca arbitrii partidei insa. Comentatorul Sky Sports, Jim Watt, expert in box si fost campion mondial la categoria WBC, a pus internetul pe jar cu scorul sau inainte de decizia arbitrilor. 

Predictiile comentatorilor sunt momente importante pentru televiziunile care transmit meciurile de box iar un vot gresit poate starni un val imens de controverse. Asa s-a intamplat si in cazul lui Jim Watt, care a acordat victoria lui Bute cu 115-114. A urmat un sir imens de mesaje pe retelele de socializare, in care i s-a cerut si demisia comentatorului. Evidet, au fost si ironii pe seama comentatorului de 65 de ani. "Cum sa-i acorzi victoria lui Bute? Nici Bute nu credea ca va castiga sau ca va fi pe aproape". Sunt si oameni care cer ca Watt sa nu mai comentez box: "E terminat dupa gafa asta!", au scris britanicii pe Twitter. 

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies