Victorie MAGNIFICA pentru Ciocan! A castigat titlul european WBO si viseaza la cel mondial in 2017! L-a batut la decizie pe turcul Erkan, neinvins pana acum

Ciocan a castigat centura WBO europeana. L-a invins, la puncte, pe turcul Erkan. Ciocan e cu un pas mai aproape de titlul mondial.

LIVE TEXT

Ciocan a luat steagul Romaniei in ring inainte sa afle ca a devenit campion european la box la categoria WBO. Romanul si turcul Erkan au fost la egalitate dupa 10 runde. Loviturile lui Ciocan din ultimele doua runde au fost decisive.

Ciocan spera sa lupte pentru titlul mondial in 2017.

Runda a 12-a: Erkan incearca sa salveze meciul si ataca, insa Ciocan este cel care loveste mai bine cu dreapta! Victorie pentru roman!

Runda a 11-a: Pare a fi runda decisiva intre cei doi iar Ciocan este cel care loveste mai bine! Doua lovituri spectaculoase il aduc in avantaj pe roman si acesta este la o repriza de victorie!

Runda a 10-a: Repriza spectaculoasa intre cei doi, Ciocan raspunde puternic la toate tentativele turcului

Runda a 9-a: Ciocan loveste din ce in ce mai bine si se apropie de victorie!

Runda a 8-a: Repriza buna pentru turc, dar Ciocan a prins un upercut excelent pe finalul reprizei!

Runda a 7-a: Meciul a fost egal pana acum, insa Ciocan a boxat mai bine ca niciodata in acest meci si pare a fi in avantaj pentru prima data!

Runda a 6-a: Meciul continua in aceeasi nota cu Ciocan lovind mai putin, dar mai clar

Runda a 5-a: Multe clinciuri in aceasta repriza, turcul a avut si un moment de lipsa de fair-play ceea ce l-a facut pe Ciocan sa zambeasca. Ciocan pare sa fi gasit tactica invingatoare: il lasa pe turc sa atace mai mult, sa fie agresiv si sa rateze loviturile

Runda a 4-a: Ciocan s-a miscat mult mai bine in ring si l-a facut pe Erkan sa rateze multe lovituri. Este repriza romanului

Runda a 3-a: Cea mai spectaculoasa runda de pana acum! Turcul Erkan a prins un croseu de dreapta care l-a prins pe Ciocan, romanul a revenit cu un upercut puternic. Repriza este a turcului

Runda a 2-a: In continuare meciul este echilibrat, turcul a lovit putin mai clar si are un mic avantaj in startul meciului

Prima runda: A inceput meciul! O runda echilibrata in care cei doi boxeri au lovit mai mult la corp.

Meciul lui Cristi Ciocan sta sa inceapa! Turcul de 34 de ani, Erkan Teper, are 16 victorii din 16 meciuri, dintre care 10 au venit prin KO. De partea cealalta, Ciocan este la al 24-lea meci la profesionisti, avand 19 victorii si 4 infrangeri. Ultima a venit in fata lui Tyson Fury in 2015.

Turcul are avantajul inaltimii fata de Ciocan (1.95m fata de 1.88m) si al reach-ului. Are un procentaj mai bun la knock-out-uri, insa a trecut la profesionisti mai recent decat roman (2010 fata de 2008)


Rivalul lui Ciocan, Erkan a fost acuzat de dopaj dupa cea mai spectaculoasa victorie a carierei. A revenit anul acesta si va lupta cu Ciocan pentru titlul european IN DIRECT la ProTV, sambata, de la miezul noptii. Si greul Dinu pofteste la centura pentru care va lupta Ciocan.

"Ii urez bafta multa si sper sa vina cu centura acasa", spune Dinu.


Cristian Ciocan se bate sambata la Hamburg pentru titlul european WBO, centura ce il poate duce direct in meciul de titlu mondial pentru centura WBO. Ciocan da piept cu Erkan Teper, un turc ce lupta pentru Germania, la fel ca Ciocan, cunoscut ca "Christian Hammer".

Teper este neinvins in 16 meciuri la profesionisti, avand 10 dintre confruntari castigate prin KO. Pe lista lui Teper sunt Michael Sprott, Johann Duhaupas, David Price sau Derric Rossy.

Ciocan vine dupa o serie de doua victorii, in fata lui Sherman Williams si Michael Sprott, dupa ce in februarie 2015 a pierdut la campionul mondial Tyson Fury. Acesta tocmai ce si-a pierdut centura mondial WBO, dupa recentul scandal "cocaina", britanicul fiind intr-o stare deplorabila, in depresie.

Titlul mondial WBO urmeaza a fi pus in joc cel mai probabil de Wladimir Klitschko si Anthony Joshua, iar castigatorul meciului Ciocan vs Erkan poate deveni challenger obligatoriu.

Gala in care Ciocan se bate cu Erkan e sambata seara la Sport.ro si ProTV. Gala incepe pe Sport.ro iar meciul lui Ciocan este la ProTV, in jur de 00:15.

Citeste si:Cristian Ciocan
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prima reacție a ministrului Vlad Voiculescu după tragedia de la Victor Babeș
BRAT
Modifică setările cookies