"Parca au castigat Cupa Mondiala la fotbal! Romanii au fost incredibili!" Cum a povestit antrenorul lui Bute experienta de la Universitate:

Duminica 10 Iulie 2011, 13:59

	"Parca au castigat Cupa Mondiala la fotbal! Romanii au fost incredibili!" Cum a povestit antrenorul lui Bute experienta de la Universitate:

Stephan Larouche a fost in mijlocul evenimentelor de dupa gala lui Bute. Vezi cum le-a povestit canadienilor experienta traita.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Acesta a mers cu Lucian la Universitate, acolo unde l-au asteptat sute de romani!

Intr-un interviu acordat pentru rds.ca, unul dintre siturile cele mai importante din Canada, antrenorul lui Bute a povestit experinta traita alaturi de sportivul sau:

"A fost incredibil! De nedescris! A fost o atmosfera electrizanta, de parca romanii ar fi castigat Cupa Mondiala la fotbal!", au fost cuvintele cu care Larouche i-a impresionat cu siguranta pe canadieni, dupa care a adaugat: "L-au purtat in aer pe Lucian, au cantat, au aplaudat, a fost fantastic! Romanii au fost mandri de el!"
 

Citeste si:
Kovesi, locul 2 la votul din Consiliul UE. România a votat pentru candidatul francez
BRAT