Duminica 10 Iulie 2011, 13:59

"Parca au castigat Cupa Mondiala la fotbal! Romanii au fost incredibili!" Cum a povestit antrenorul lui Bute experienta de la Universitate:


	"Parca au castigat Cupa Mondiala la fotbal! Romanii au fost incredibili!" Cum a povestit antrenorul lui Bute experienta de la Universitate:

Stephan Larouche a fost in mijlocul evenimentelor de dupa gala lui Bute. Vezi cum le-a povestit canadienilor experienta traita.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Acesta a mers cu Lucian la Universitate, acolo unde l-au asteptat sute de romani!

Intr-un interviu acordat pentru rds.ca, unul dintre siturile cele mai importante din Canada, antrenorul lui Bute a povestit experinta traita alaturi de sportivul sau:

"A fost incredibil! De nedescris! A fost o atmosfera electrizanta, de parca romanii ar fi castigat Cupa Mondiala la fotbal!", au fost cuvintele cu care Larouche i-a impresionat cu siguranta pe canadieni, dupa care a adaugat: "L-au purtat in aer pe Lucian, au cantat, au aplaudat, a fost fantastic! Romanii au fost mandri de el!"
 

Citeste si:
Românii care ar putea să schimbe piaţa imobiliară din Marea Britanie. Invenția lor i-a adus în atenția guvernului britanic