Duminica 10 Iulie 2011, 21:25

Nadia l-a purtat spre victorie! Nota 10 pentru exercitiul fara greseala al lui Bute! Spectacol ca la New York in capitala:

Hagi s-a numarat printre miile de romani care au umplut pana la refuz sala de la Romexpo.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Bute s-a tinut de cuvant. A urcat in ring cu steagul Romaniei semnat de Hagi si Nadia. Pastrand proprtiile, evenimentul anului in Romania a semanat cu celebrele gale de la Madison Square Garden din New York.

Cea mai calduroasa seara a anului in Romania s-a incins de tot la gala lui Bute, unde Hagi, Adrian Ilie, Tiriac sau Duckadam s-au bucurat la fel de tare ca la victoriile generatiei de aur la fotbal.

Fetele de la Pro Fm au incins si mai tare atmosfera la gala lui Bute. Fanii s-au pozat la panoul Pro Sport de la Romexpo pentru un concurs pe facebook, unde castigatorul va primi manusile lui Bute.


De la frac si papion la slapi si bermude. Romanii au facut parada modei la gala lui Bute, unde s-a intrat si fara bilet. Un caine vagabond a fost exceptia de la regula.
  

Citeste si:
Românii care ar putea să schimbe piaţa imobiliară din Marea Britanie. Invenția lor i-a adus în atenția guvernului britanic