Jean Pascal: "Bute trebuie sa castige cateva lupte, apoi va boxa din nou cu mine" Ce spune pugilistul haitian despre revenirea romanului:

Jean Pascal: "Bute trebuie sa castige cateva lupte, apoi va boxa din nou cu mine" Ce spune pugilistul haitian despre revenirea romanului:

►Bourceanu, scoate topoarele: TE VEZi cu Pirlo si Buffon! Trabzonspor - Juventus, joi 22:00, LIVE la Sport.ro si Voyo.ro!

Lucian Bute, fostul campion al lumii la versiunea IFB, a pierdut in urma cu o luna de zile meciul cu Jean Pascal, asteptat de intreaga Canada de ani buni, si a ajuns la a doua infrangere din cariera, dupa cea suferita in fata englezului Carl Froch, in urma careia si-a pierdut si centura.

Cu toate acestea, pugilistul nascut in Pechea nu are ganduri de retragere si spune ca va incerca inca o data sa revina, avand in plan o revansa impotriva haitianului Pascal.

Intr-un interviu acordat site-ului ziare.com, Jean Pascal sustine insa ca Bute mai are de asteptat pana la un meci revansa, acesta din urma trebuind sa castige mai multe lupte pentru a putea ajunge din nou la el: "Bute trebuie sa castige cateva lupte inainte sa boxeze din nou cu mine".

Invingator la puncte in fata lui Bute, Pascal a decis sa vorbeasca despre intalnirea de la sfarsitul lunii ianuarie, acesta spunand ca valoarea romanului este incontestabila, insa ca acesta a prins o zi mai slaba.

"Bute e un boxer bun, dar in seara respectiva am fost mult mai bun. Abia in ultima secunda din repriza a 12-a am stiut ca o sa castig. Intr-o lupta nu stii niciodata ce se poate intampla. Poti castiga clar fiecare runda, dar sa fii facut KO in ultimele secunde. El nu a reusit sa ma surprinda, m-am pregatit foarte bine pentru lupta.

Cu toate acestea, nu pot sa raspund la intrebarea legata de o posibila revansa. Bute trebuie sa castige cateva lupte inainte. Sunt pe punctul de a deveni unul dintre cei mai buni pugilisti din lume, asa ca vreau sa lupt impotriva celor mai buni", a spus Pascal.

Lucian Bute si Jean Pascal s-au intalnit la sfarsitul lunii trecute la Montreal, in fata a 20 de mii de spectatori, haitianul castigand prin decizie unanima: 117-110, 117-111 si 116-112.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies