Floyd Mayweather A INNEBUNIT de tot :) Si-A CERTAT un membru din stafful tehnic: "Ai distrus totul. Nu se face asa ceva"

Autor: Sport.ro
Sambata 14 Septembrie 2013, 19:20

	Floyd Mayweather A INNEBUNIT de tot :) Si-A CERTAT un membru din stafful tehnic: "Ai distrus totul. Nu se face asa ceva"

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Floyd Mayweather a avut o iesire nervoasa si l-a pedepsit pe unul dintre membri staffului sau tehnic. Acesta a facut o mare greseala: i-a pus miere in cafea :)


Floyd Mayweather
va deveni cel mai bine platit boxer din istorie. El va incasa o suma absolut fabuloasa pentru urmatorul meci cu Saul Alvarez din aceasta seara. Mayweather va incasa 41.5 milioane de dolari.

Sportivul care a terminat pentru a doua oara pe locul 2 in topul celor mai bine platiti sportivi de pe planeta va aduna in 2013 aproape 75 de milioane de dolari din bursele obtinute. Adversarul sau va castiga undeva in jurul sumei de 10 milioane de dolari.

Meciul Mayweather – Alvarez va avea loc pe 14 septembrie, in Las Vegas.

Recordul de bani fusese stabilit tot la un meci al lui Mayweather, care a primit in 2012 32 de milioane de dolari dupa meciul cu Cotto.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT