Duminica 10 Iulie 2011, 18:42

Dialog foarte tare Bute - Mutu! Vezi ce si-au spus cei doi "campioni la bataie" si ce promisiune i-a facut Bute atacantului:


	Dialog foarte tare Bute - Mutu! Vezi ce si-au spus cei doi "campioni la bataie" si ce promisiune i-a facut Bute atacantului:

Mutu a vazut show-ul lui Bute pe net si azi l-a sunat in studio la Sport.ro sa il felicite! Vezi cum s-au complimentat cei doi "campioni la bataie":

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Mutu: Ai lovit cum ti-am recomandat. Lucian e un adevarat campion. A demonstrat asta, e campionul nostru si ar trebui sa ne mandrim cu el, eu ma mandresc foarte mult cu el.

Bute: Multumesc, Adi! Ce faci?

Mutu: In cantonament, muncesc! Transpiram, transpiram!

Bute: Eu in vacanta, am transpirat aseara, gata, acum ma bucur un pic de vacanta.

Mutu: A meritat, mi-a placut foarte mult ultima stanga si cazatura lui Mendy! Nu, nu merita niciun Oscar, astea sunt rautati, nu ma intereseaza, esti un campion mondial si nu o data ai aratat asta! Eu am facut o gluma cu ospatarii, cu campion la bataie pentru ca atmosfera era incordata, Lucian era incordat, presiunea era foarte mare pentru el, boxa prima oara in Romania! Pentru el inainte de meci a fost mai greu decat atunci cand a intrat in ring.

Bute: Adrian, vreau sa iti multumesc, esti un prieten adevarat, sper sa jucati cat mai bine, sa scoateti lumea in strada la Cesena!

Mutu: Sa vii cu Argentina, te astept!

Bute: Cu mare drag, daca imi permite programul, sunt in tribuna sa te sustin si eu!

"Bute este campion de noua ori! Este cel mai mare pugilist al tuturor timpurilor din Romania" - Adrian Mutu

Citeste si:
Românii care ar putea să schimbe piaţa imobiliară din Marea Britanie. Invenția lor i-a adus în atenția guvernului britanic