Dialog foarte tare Bute - Mutu! Vezi ce si-au spus cei doi "campioni la bataie" si ce promisiune i-a facut Bute atacantului:

Duminica 10 Iulie 2011, 18:42

	Dialog foarte tare Bute - Mutu! Vezi ce si-au spus cei doi "campioni la bataie" si ce promisiune i-a facut Bute atacantului:

Mutu a vazut show-ul lui Bute pe net si azi l-a sunat in studio la Sport.ro sa il felicite! Vezi cum s-au complimentat cei doi "campioni la bataie":

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Mutu: Ai lovit cum ti-am recomandat. Lucian e un adevarat campion. A demonstrat asta, e campionul nostru si ar trebui sa ne mandrim cu el, eu ma mandresc foarte mult cu el.

Bute: Multumesc, Adi! Ce faci?

Mutu: In cantonament, muncesc! Transpiram, transpiram!

Bute: Eu in vacanta, am transpirat aseara, gata, acum ma bucur un pic de vacanta.

Mutu: A meritat, mi-a placut foarte mult ultima stanga si cazatura lui Mendy! Nu, nu merita niciun Oscar, astea sunt rautati, nu ma intereseaza, esti un campion mondial si nu o data ai aratat asta! Eu am facut o gluma cu ospatarii, cu campion la bataie pentru ca atmosfera era incordata, Lucian era incordat, presiunea era foarte mare pentru el, boxa prima oara in Romania! Pentru el inainte de meci a fost mai greu decat atunci cand a intrat in ring.

Bute: Adrian, vreau sa iti multumesc, esti un prieten adevarat, sper sa jucati cat mai bine, sa scoateti lumea in strada la Cesena!

Mutu: Sa vii cu Argentina, te astept!

Bute: Cu mare drag, daca imi permite programul, sunt in tribuna sa te sustin si eu!

"Bute este campion de noua ori! Este cel mai mare pugilist al tuturor timpurilor din Romania" - Adrian Mutu

Citeste si:
Drumuri blocate din cauza vântului şi viscolului. Copaci şi stâlpi au căzut pe şosele
BRAT