Bute ii inchide gura lui Doroftei! Vezi ce super-boxeri se bat pentru un meci cu el daca pica varianta Pavlik!

Luni 11 Iulie 2011, 09:33

	Bute ii inchide gura lui Doroftei! Vezi ce super-boxeri se bat pentru un meci cu el daca pica varianta Pavlik!

Dupa ce l-a facut KO pe Mendy, Bute se gandeste deja la urmatorul adversar. Cel mai devreme la mijlocul lui August va afla cu cine se va duela pentru titlu in urmatoarea lupta!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Kelly Pavlik va fi cel mai probabil viitorul adversar al lui Lucian Bute in urmatoarea sa lupta. Americanul insa trebuie mai intai sa il invinga pe Darryl Cunningham pe 6 August.

Site-urile din Canada nu cred insa ca Pavlik ii va putea face fata lui Bute. Din contra, canadienii scriu ca romanul ar putea accepta fara griji si o lupta in America, la Atlantic City sau Las Vegas! Un asemenea meci ar face aproape cert un duel impotriva castigatorului din Super Six. Finala este programata pe 29 Octombrie intre Carl Froch si Andre Ward.

Presedintele Interbox, Jean Bebard, le va face oferta la 3 pugilisti in cazul in care varianta Pavlik pica.
Arthur Abraham - Timp de 4 ani a fost Campion IBF, avand 10 meciuri in care si-a aparat cu succes titlul! Are un palmares de 32 de victorii si 3 infrangeri, acestea venind insa in ultimele 4 meciuri! 26 de victorii au venit prin KO.
Andre Dirrell - Are doar o infrangere in cariera in fata lui Carl Froch si este castigatorul medaliei de bronz la Olimpiada din 2004 de la Atena.
Glen Johnson - Este veteranul de pe lista cu 68 de lupte pana acum! Ajuns la 42 de ani, jamaicanul a fost cel care l-a inlocuit pe Mikkel Kessler in Super-Six dupa accidentarea acestuia. Johnson a pierdut acum o luna in fata lui Carl Froch in semifinale la decizie. 51 de victorii, 35 prin KO si 15 infrangeri - asa arata palmaresul lui.

Adversarul lui Lucian Bute va fi anuntat cel mai devreme la jumatatea lui August iar cel mai probabil lupta va avea loc in toamna.

Kovesi, locul 2 la votul din Consiliul UE. România a votat pentru candidatul francez
BRAT