Black Friday 2021

BLACK FRIDAY 2021: Benzi de alergat pentru a te menține în formă - cele mai inspirate alegeri 

Profită de reducerile la benzile de alergat pentru a te menține în formă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 21:54
Data actualizarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 22:32

În sezonul rece suntem cei mai predișpuși să luăm în greutate. Vremea friguroasă, sărbătorile de iarnă, iar acum și pandemia, ne împiedică să ajungem de câte ori vrem la sălile de fitness său să facem exerciții fizice acasă.

Iar super-reducerile de BLACK FRIDAY 2021 de la eMAG vin în ajutorul nostru, cu cinci tipuri de benzi de alergare care să asigure un stil de viață sănătos și un corp armonios.

1. Bandă electrică de alergare ușoară sau mers, GO4FIT, model FIT100

Mersul este una dintre cele mai eficiente forme de antrenament de tip LISS (low-intensity steady-state) și este potrivit pentru persoanele de toate vârstele, indiferent de condiția fizică.

Puteti utiliza banda de mers GO4FIT in confortul propriei case, în timp ce ascultați muzică sau urmariți filmul preferat.

Suprafața de mers este de 112 x 51 cm, fiind suficientă pentru a asigura un antrenament. De asemenea, este fabricată dintr-un sistem de 7 straturi, fiind rezistentă la apă, non-slip și confortabilă.

Zgomotul este redus datorită stratului EVA al suprafeței de mers, dar și datorită tehnologiei motorului, care este silențios.

2. Bandă de alergat electrică BodyFit A6000

Banda de alergare BodtFit A6000 este dotată cu 12 programe presetate pentru antrenamente. Proiectate pentru siguranță si eficacitate optimă, cele 12 programe vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele, indiferent dacă acestea sunt pierderea în greutate, îmbunătățirea stării generale de sănătate.

BodyFit A6000 este o bandă de alergat pliabilă, perfectă pentru orice locuință. Suprafața de alergare de 130 x 46 cm are un sistem amortizoare amplu, ce reduce impactul asupra articulațiilor gleznelor, a genunchilor și a spatelui.Banda de alergat electrica BodyFit A6000 este dotată cu un motor de 3.25 CP ce atinge o viteză până la 16 km/h, înclinație automată și intrare MP3 și USB pentru a putea asculta muzica dorită. 

3. Bandă de alergare electrică FitTronic D30

Banda de alergat electrică FitTronic D30 este recomandată persoanelor ce vor să facă mișcare în confortul căminului propriu. Este destinata pentru utilizare casnică avand un motor de 1.75 CP, și suportând o greutate a utilizatorului de până la 100 kg.

4. Bandă de alergat electrică FitTronic D550

Banda de alergat electrica FiTtronic D550 este un model dintre cele mai bine vândute de la FiTtronic, însumând ultima tehnologie în materie de benzi de alergat. Acesta are un motor de 3.0 CP, fiind foarte stabilă și robustă. Poate suporta un utilizator de până la 140kg. Suprafața de alergare este de 135 x 48 cm, viteza până la 18 km/h și inclinația până la 15%.

5. Bandă de alergare pliabilă KingSmith WalkingPad R1 Pro

Sportul îți generează un sentiment de bine, însă nu ai timp să mergi la sală și nici nu ești atras de ideea de a alerga în jurul blocului? În plus, nu știi cum să împarți puținele ore libere între mișcare și persoana iubită? 

Banda de alergat KINGSMITH WalkingPad R1 Pro este soluția pe care o cauți cu ardoare. Poți petrece timp de calitate alături de jumatatea ta în timp ce faci o plimbare în ritm alert chiar in propria casă. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies