Tragedie INCREDIBILA in SUA! Un fost star din NBA si sotia cantareata au MURIT intr-un accident de masina! VIDEO
Joi 01 Februarie 2018, 11:48

Tragedie INCREDIBILA in SUA! Un fost star din NBA si sotia cantareata au MURIT intr-un accident de masina! VIDEO

Fostul star de la Miami Heat si San Antonio Spurs 

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Fostul baschetbalist american Rasual Butler, care a purtat culorile echipelor Miami Heat si San Antonio Spurs, in NBA, si sotia sa, cantareata Leah LaBelle, si-au pierdut viata intr-un accident rutier, miercuri dimineata, la Los Angeles, au anuntat autoritatile, citate de AFP.

Butler, in varsta de 38 de ani, a pierdut controlul masinii sale inainte de a se izbi de trei marcaje de pe marginea soselei si apoi de un zid, la periferia Los Angeles-ului, conform politiei.

Leah LaBelle, in varsta de 31 de ani, cantareata canadiana de r'n'b, a murit pe loc.

Butler a debutat in campionatul profesionist nord-american de baschet in 2002 la Miami Heat, iar pana la retragerea sa in 2016, el a purtat culorile a opt francize, Miami Heat, New Orleans Pelicans, Los Angeles Lakers, Chicago Bulls, Toronto Raptors, Indiana Pacers, Washington Wizards si San Antonio Spurs.MJ propune blocarea radiocomunicaţiilor în penitenciare: Nu s-a reuşit eliminarea convorbirilor
BRAT