24 2017 17:53

The athletes vs. Donald Trump | Scandal monstru in SUA. Sportivii de miliarde ai Americii, in conflict cu presedintele: "E un nesimtit"

Donald Trump a iscat un scandal monstruos in lumea sportului american, iar atletii reprezentativi ai unei industrii de miliarde i-au "sarit la gat".

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie, Israel - Romania! Marti, 27 martie, Romania - Suedia!

Lumea sportului din SUA i-a declarat razboi lui Donald Trump, dupa o reactie radicala a presedintelui american, cel care a decis sa ii retraga invitatia la Casa Alba vedetei Stephen Curry, campion al NBA cu Golden State Warriors.

Curry a spus ca "ezita sa mearga la Casa Alba", moment in care Trump a reactionat dur: "Daca ezita, atunci invitatia nu mai este valabila!", a scris presedintele SUA pe Twitter, principalul canal de comunicare prin care relationeaza cu cetatenii americani.

La scurt timp, decizia lui Trump a iscat proteste vehemente printre sportivi, vedete din NFL ori NHL declarandu-si solidaritatea cu baschetbalistul Stephen Curry si colegii acestuia de la Golden State Warriors.

LeBron James, un alt sportiv emblematic al Americii, l-a numit pe Trump "un nesimtit" // "a bum", in timp ce LeSean McCoy, running back in NFL, a fost mult mai dur si i-a zis direct "asshole".

Intr-un comunicat, Warriors au anuntat ca accepta faptul ca nu vor mai merge la Casa Alba, asa cum obisnuiau campionii din NBA. In schimb, ei vor face un mars pentru a celebra "egalitatea, diversitatea si acceptarea".

Si alte vedete americane si persoane cu influenta au reactionat in urma scandalului. Printre acestia si actorul Michael Rapaport, cel care a lansat o tirada de jigniri.

"Kevin Durant, LeBron James, Steve Kerr, Greg Popovich, Yao Ming, Larry Bird, nimeni nu vrea sa se intalneasca cu tine, nesimtitule", a spus Rapaport intr-un mesaj video.3 comentarii
  • 24 2017
    Poenaru Nicu Dacă nu-l respectă pe Președintele lir , cel mai puternic om de pe planetă , atunci , cine să-l respecte ? De ce nu-l critică fără jigniri ? Nesimțire !...
  • 24 2017
    valentin in locul lui trump ias demasca pe toti astea dopati cu steroizi,si ias face un fel de sclavi in mine de carbuni...
  • 24 2017
    Gogu Să fie atenți că dacă îl calcă pe coadâ Trump ar putea să declare că arecunoștință de dopingul sistematic practicat în tot sportul american cu acoperirea forului mafiot WADA!...
Un val de aer polar aduce din nou ninsori în toată Europa. În România vor fi -9 grade
BRAT