The athletes vs. Donald Trump | Scandal monstru in SUA. Sportivii de miliarde ai Americii, in conflict cu presedintele: "E un nesimtit"

Donald Trump a iscat un scandal monstruos in lumea sportului american, iar atletii reprezentativi ai unei industrii de miliarde i-au "sarit la gat".

Lumea sportului din SUA i-a declarat razboi lui Donald Trump, dupa o reactie radicala a presedintelui american, cel care a decis sa ii retraga invitatia la Casa Alba vedetei Stephen Curry, campion al NBA cu Golden State Warriors.

Curry a spus ca "ezita sa mearga la Casa Alba", moment in care Trump a reactionat dur: "Daca ezita, atunci invitatia nu mai este valabila!", a scris presedintele SUA pe Twitter, principalul canal de comunicare prin care relationeaza cu cetatenii americani.

La scurt timp, decizia lui Trump a iscat proteste vehemente printre sportivi, vedete din NFL ori NHL declarandu-si solidaritatea cu baschetbalistul Stephen Curry si colegii acestuia de la Golden State Warriors.

LeBron James, un alt sportiv emblematic al Americii, l-a numit pe Trump "un nesimtit" // "a bum", in timp ce LeSean McCoy, running back in NFL, a fost mult mai dur si i-a zis direct "asshole".

Intr-un comunicat, Warriors au anuntat ca accepta faptul ca nu vor mai merge la Casa Alba, asa cum obisnuiau campionii din NBA. In schimb, ei vor face un mars pentru a celebra "egalitatea, diversitatea si acceptarea".

Si alte vedete americane si persoane cu influenta au reactionat in urma scandalului. Printre acestia si actorul Michael Rapaport, cel care a lansat o tirada de jigniri.

"Kevin Durant, LeBron James, Steve Kerr, Greg Popovich, Yao Ming, Larry Bird, nimeni nu vrea sa se intalneasca cu tine, nesimtitule", a spus Rapaport intr-un mesaj video.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies