Te muti de pe terenul din parc in cea mai tare competitie POSIBILA! Vezi cum te poti inscrie la Sport Arena Streetball

Te muti de pe terenul din parc in cea mai tare competitie POSIBILA! Vezi cum te poti inscrie la Sport Arena Streetball

INCEPE DIN NOU SHOW-ul TOTAL in Bucuresti!

Americanii de la Sports Illustrated i-au spus Bucurestiului  „Mecca baschetului 3x3"! Capitala Romaniei se pregătește de sezonul cu numărul 10 al Sport Arena Streetball (mai multe detalii despre competitie gasiti AICI SI AICI), cea mai populară competiție de baschet 3x3 din România.
 
Finalul anului trecut a adus încă o confirmare că baschetul 3x3 din România este pe drumul cel bun, prin prezența jucătorilor români și a competiției Sport Arena Streetball într-un amplu material despre această disciplină, publicat în ediția on-line a revistei americane Sports Illustrated.
 
În noul an, turneele vor scoate din nou din casă mii de pasionați de baschet, iar organizatorii îi provoacă să se antreneze în perioada rămasă până la start, pentru a fi în formă maximă la start!

Programul complet al Sport Arena Streetball 2014:
 
Turneul 1: 16-18 mai
Turneul 2: 30 mai – 1 iunie
Turneul 3: 11-13 iulie
Turneul 4: 1-2 august
Turneul Master: 2-3 august
 
Înscrierile se vor face online, pe site-ul www.3la3.ro, acolo unde deja fiecare participant își poate crea un profil de jucător și o echipă, urmând ca datele la care debutează înscrierile pentru fiecare turneu să fie anunțate ulterior.
 
De asemenea, toți participanții la Sport Arena Streetball 2014 trebuie să fie, obligatoriu, înscriși și pe www.3x3planet.com, portalul FIBA dedicat baschetului 3x3, pentru a putea puncta și în clasamentul mondial.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cuba începe vaccinarea cu seruri în fază experimentală, dezvoltate pe teritoriul său
BRAT
Modifică setările cookies