Baschet

Inca un roman pe urmele lui Sanmartean si Szukala! Cine poate prinde un transfer DE VIS la Al Ain in Emirate

Santana va reprezenta din nou Romania in luna iunie a acestui an, la prima editie a Jocurilor Olimpice Europene, care se vor desfasura la Baku, in Azerbaijan.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Aprilie 2015, 11:15
Data actualizarii: Marti 21 Aprilie 2015, 11:17

Baschetbalistul roman Angel Santana, campion European la baschet 3x3 alaturi de nationala tricolora in 2014, este in tratative pentru a juca pentru echipa orasului Al Ain, din Emiratele Arabe Unite, in actualul sezon al FIBA 3x3 World Tour.

Jucatorul spaniol, care in prezent detine cetatenia romana, este la a doua prezenta in Emirate in acest an, prima prezenta fiind un real succes pentru Santana. Acolo s-a dat deja startul sezonului 2015 pentru baschetul 3x3, o disciplina care devine din ce in ce mai populara la nivel mondial.

Santana a participat saptamana trecuta la un turneu din seria Abu Dhabi 3x3 Basketball Tour, evoluand pentru echipa orasului Al Ain, acolo unde sunt deja faimosi Ilie Balaci, Anghel Iordanescu sau Cosmin Olaroiu.

Competitia din zona golfului este organizata de compania romaneasca Sport Arena, cea care in ultimii zece ani a creat un adevarat fenomen in Romania prin campionatul Sport Arena Streetball, care reuneste anual la start peste 4.000 de participanti la turneele de baschet in aer liber Sport Arena Streetball.

Sport Arena va fi organizator in acest an al finalei circuitului mondial FIBA, care va fi gazduita de Abu Dhabi in luna octombrie, iar Angel Santana spera sa-si duca noua sa echipa pana in ultimul act al competitiei.

 

Modifică setările cookies