Olivier Morin Usain Bolt Atletism

Dovada INCREDIBILA ca Bolt e un FULGER adevarat! Imaginea anului in sport! Ce a surprins un fotograf pe linia de sosire:

►Cum poate arata Finala de la Rio? Portugalia - Olanda, miercuri 22:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 August 2013, 07:05
Data actualizarii: Marti 13 August 2013, 07:07

Usain Bolt a devenit campion mondial la Moscova, dar ploaia l-a impiedicat sa se apropie de recordul mondial. A alergat in 9.77 secunde si s-a razbunat dupa ratarea de acum doi ani, cand a furat startul.

Poreclit "Fulgerul", Bolt a oferit fara sa vrea imaginea anului in sport, dupa cum o denumesc multi deja la o zi de la finala. Fotograful Olivier Morin de la AFP a surprins un fulger chiar in momentul in care jamaicanul trecea linia de sosire, moment ce poate reprezenta un punct de rascruce in cariera sa.

Acesta a observat ce a surprins pe camera abia dupa cateva ore, cand edita pozele facute. "Era printre ultimele de pe card si nu mi-a venit sa cred ca mi-a sarit in ochi. Am zis Oooo. E un fulger acolo si un fulger deasupra lui. Minunat! Lucrez de 24 de ani in momentul asta si pot sa spun ca 99% tine de noroc. Nimeni nu poate planifica un fulger. Zeii conditiilor meteo au fost alaturi de mine aseara. Eu doar am apasat pe un buton", a povestit Morin.

Imaginea a facut rapid inconjutul lumii iar expertii sustin deja ca realizarea lui Olivier Morin e de departe fotografia anului in sport. La finalul anului, Morin poate primi mai multe premii prestigioase pentru ea. 

Modifică setările cookies