Verdict SOC in Anglia! Un fost jucator din Premier League, 2 ani si jumatate la inchisoare pentru BLATURI!

Verdict SOC in Anglia! Un fost jucator din Premier League, 2 ani si jumatate la inchisoare pentru BLATURI!

Un fost jucator din Premier League a fost condamnat astazi la inchisoare cu executare pentru "blaturi".

Delroy Facey, fost jucator la Bolton, West Bromwich Albin si Hull City, ajuns la 35 de ani, a fost condamnat la inchisoare pentru trucarea mai multor meciuri de fotbal! Jucatorul, care a respins acuzatiile pe intreaga perioada a procesului, a declarat dupa sentinta ca doi oameni de afaceri i-au oferit 15 mii de lire drept recompensa pentru aranjarea unui meci, bani pe care i-a refuzat.

Judecatoarea care s-a ocupat de caz a spus insa ca jucatorul a lovit "direct in inima fotbalului si a suporterilor" si ca "un model pentru multi fani a abuzat de pozitia sa pentru a-i pacali".

Delroy Facey a fost condamnat alaturi de un alt fotbalist. Moses Swaibu, fost la Crystal Palace, a primit un an si patru luni de pedeapsa.

Meciurile incriminate s-ar fi disputat in ligile inferioare din Anglia, iar procurorii au prezentat chiar si stenogramele unor discutii pe WhatsApp a fotbalistului cu complicii sai.

"Patru goluri, doua in fiecare repriza, si nu conteaza cine castiga, ori daca se termina egal. Veti lua fiecare cate doua mii de dolari", suna mesajul trimis de Delroy Facey unor fotbalisti din ligile inferioare.

De-a lungul carierei, Delroy Facey a jucat la Huddersfield, Bolton Wanderers, Bradford, Burnley, West Bromwich Albion, Hull, Oldham, Tranmere, Rotherham, Gillingham, Wycombe, Notts County, Lincoln si Hereford. Acesta a jucat 453 de partide si a marcat 77 de goluri.

Facey a evoluat pe postul de atacant si a bifat si 15 selectii la nationala Grenadei


FOTO: Delroy Facey (dreapta), jucand pentru Grenada

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies