TSKA Moscova a marcat din offside cu United, dar arbitrul a validat reusita! Regula ciudata de care au profitat rusii. VIDEO
Miercuri 06 Decembrie 2017, 11:23

TSKA Moscova a marcat din offside cu United, dar arbitrul a validat reusita! Regula ciudata de care au profitat rusii. VIDEO

Vitinho a deschis scorul pe Old Trafford, insa gazdele au acuzat offside flagrant la atacantul rusilor. 

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Manchester United a invins TSKA Moscova cu 2-1 si s-a calificat in optimile Champions League de pe prima pozitie in grupa.

Echipa lui Mourinho a inceput meciul cu o bara a lui Rashford, insa rusii au condus cu 1-0 la pauza. Vitinho a deschis scorul cu un sut din careu, deviat deciziv de Dzagoev, aflat in pozitie clara de offside. Arbitrul a validat reusita, spre stupoarea englezilor, convinsi ca golul va fi anulat.

Tusierul a explicat imediat de ce nu a fost offside. In timp ce rusii inscriau, Daley Blind se afla in afara terenului, ajuns acolo in urma unei alunecari.

O regula FIFA spune ca daca un jucator se afla in afara terenului fara permisiunea arbitrului, atunci se considera ca acesta este pe linia de fund a terenului. Astfel, Dzagoev nu se afla in offside deoarece Blind ajunsese in afara terenului din inertie si nu din cauza unei accidentari sau din alt motiv aprobat de arbitru.

Mourinho a protestat initial, insa la finalul jocului a recunoscut ca golul a fost valid. "Asa am avut si eu impresia, ca e offside, insa se pare ca nu a fost", a spus portughezul.

United a intors scorul intr-un minut in repriza a doua, prin Lukaku si Rashford. România cade în fiecare an examenul la capitolul educaţie. Lecția predată de Finlanda
BRAT