Vineri 21 Aprilie 2017, 11:10

TRAGEDIE in Anglia! Capitanul lui Middlesbrough din dubla cu Steaua a MURIT la 44 de ani!


	TRAGEDIE in Anglia! Capitanul lui Middlesbrough din dubla cu Steaua a MURIT la 44 de ani!

Ugo Ehiogu avea 44 de ani! 

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Tragedie la Tottenham! Fostul international englez si jucator al lui Aston Villa, Ugo Ehiogu, a murit azi la spital, dupa ce ieri cazuse pe teren la antrenamentul echipei U23 pe care o antrena.

Antrenorul in vesta de 44 de ani a primit ingrijiri medicale, iar apoi a fost dus la spital, dar medicii nu au reusit sa-l salveze.

Ehiogu lucra la Spurs din 2014. Ca jucator, Ugo Ehiogu a avut 200 de prezente in tricoul lui Aston Villa, intre 1991 si 2000. Apoi a mai petrecut 7 ani la Middlesbrough, echipa la care a fost capitan in dubla de poveste cu Steaua din Cupa UEFA. Ehiogu are si 4 selectii in nationala Angliei. 

Citeste si:

#Tottenham

#Ugo Ehiogu

1 comentarii
  • 21 2017
    traian Iaca ce face supramedicamentatia,anabolizantele,drogurile si nu numai . Traiesc pe cat au inselat,amaratii astia.Dar s-au inselat pe ei.Bine ca macar au scapat de Africa si au ce lasa copiilor si nevestelor.Poate au facut acest sacrificiu cu buna stiinta,poate nu,cine stie?...
Mutarea ambasadei României la Ierusalim. Care pot fi consecinţele pentru țara noastră
BRAT