Tevez, AVERTIZAT! O poate incheia cu fotbalul daca nu asculta de Mancini! Cat a costat ultima lui 'ambitie':

Autor: Sport.ro
Joi 10 Noiembrie 2011, 09:05

	Tevez, AVERTIZAT! O poate incheia cu fotbalul daca nu asculta de Mancini! Cat a costat ultima lui 'ambitie':

Tevez s-a saturat de Mancini si de City si vrea cu orice pret sa stea in Argentina. Ultima lui abitie il va costa destul de scump.

Tevez risca o amenda de 750.000 de euro pentru ca a refuzat sa se prezinte la antrenamentul de ieri al lui City. Jucatorul se afla in Argentina, unde este aproape de familie. Atacantul lui City a cerut cateva zile de repaus insa nu a primit acordul din partea clubului.

Daca pana luni nu se intoarce la echipa, Tevez va suporta o pedeapsa mult mai aspra. City il poate da afara, iar orice club din lume s-ar incumeta sa il cumpere va trebui sa mearga in tribunal cu seicii, care cer 30 de milioane de lire despagubiri.

Tevez si-a platit deja salariul pe doua saptamani dupa ce a refuzat sa joace in meciul cu Bayern Munchen din grupele Ligii.

Tevez il scoate din minti pe Mancini! Gestul care i-a amutit pe englezi ii poate DUBLA amenda!

Presa din Anglia scrie ca Tevez si-a recunoscut greseala din meciul cu Bayern, cand l-a refuzat pe Mancini si nu a vrut sa intre in teren. Jucatorul lui City i-a lasat din nou cu gura cascata pe oficialii clubului.

Tevez a fost anuntat ca trebuie sa se prezinte la antrenamentul de astazi (miercuri), insa ieri seara, el era in Argentina, la 11000 de km distanta. El a uimit pe toata lumea dupa ce a acceptat amenda de 400.000 de lire. Jucatorul a cerut in repetate randuri sa fie lasat sa ramana in Argentina in timpul pauzei pentru meciurile internationale, insa a primit de fiecare data acelasi raspuns: "NU"

Clubul este ingrijorat de forma sa fizica, mai ales ca ultima oara cand s-a intors din Argentina, nu a fost in mare forma.

The Sun scrie ca jucatorul are sanse mici sa mai ajunga la antrenamentul de astazi si va risca o noua amenda.

Bolnavii de Covid-19 fug din spitale după decizia CCR, deși medicii se roagă de ei să rămână. ”Călcăm pe un teren nesigur”
BRAT