Selectionerul Angliei si-a pus obrazul pentru Tamas: "Ne-a spus ca merita sa il luam" Cum il caracterizeaza antrenorul lui Doncaster:

Autor: Sport.ro
Vineri 17 Ianuarie 2014, 18:25

	Selectionerul Angliei si-a pus obrazul pentru Tamas: "Ne-a spus ca merita sa il luam" Cum il caracterizeaza antrenorul lui Doncaster:

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Gabi Tamas a reusit sa isi gaseasca echipa dupa ce a fost dat afara ce Cfr Cluj si a ajuns sa se antreneze prin parcuri. Romanul a semnat pentru 6 luni, dupa ce s-a antrenat in aceasta saptamana pe Cantley Park.

Tamas poate debuta la noua sa echipa chiar sambata, impotriva celor de la Wigan.

Paul Dicksov, antrenorul lui Doncaster, s-a convins de valoarea lui Tamas dupa ce a discutat cu Roy Hogdson. Selectionerul Angliei il cunoaste bine pe Tamas, pregatindu-l in perioada in care a jucat la WBA.

Este un jucator de top. A jucat in Premier League la WBA anul trecut si poate juca mijlocas defensiv sau fundas dreapta. A avut o serie de ghinioane in ultimii ani insa ni s-a spus despre el ca daca il putem lua, sa-l luam. Nu a jucat de mult timp insa este super fit. Ii place mult sa se apere si este prieten cu mingea”, a spus Paul Dicksov.

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies