Scandal sexual la Man United! Numele fotbalistului infidel a fost aflat! Totul a fost facut public

Autor: Sport.ro
Duminica 05 Aprilie 2015, 21:01

	Scandal sexual la Man United! Numele fotbalistului infidel a fost aflat! Totul a fost facut public

S-a chinuit sa pastree secretul pentru a nu-si crea probleme in viata personala, dar informatia n-a mai putut fi oprita sa circule!

Rojo de la Manchester United trebuie sa-i dea explicatii prietenei dupa ultimele dezvaluiri facute de presa britanica! Fundasul argentinian a avut o aventura cu modelul Sarah Watson in camera unui hotel din Manchester dupa o petrecere organizata de club. Fotbalistul a vrut sa ii ofere bani tinerei pentru a-i cumpara tacerea, insa Watson nu a acceptat nicio intelegere, scrie Daily Mail.

"Oamenii care au grija de Marcos au spus ca am cerut 100 000 de lire ca sa tac, dar e o minciuna si ei stiu asta. Au incercat sa ma prinda in capcana", a spus Watson.

Modelul a povestit apoi cum a decurs prima intalnire cu Rojo: "A venit la mine si a inceut sa vorbeasca. Nu era foarte bun la engleza, dar voia sa ma cunoasca. Mi-a spus lucruri frunoase despre felul in care arat si despre rochia pe care o port. Mi-a zis ca sunt superba si ca sunt cea mai draguta fata de acolo. I-am dat numarul meu de telefon, arata foarte bine".

Tanara a parasit clubul in care avea loc petrecerea, dar Rojo a inceput sa o caute insistent la telefon. Pana la urma, totul s-a incheiat cu o noapte nebuna intr-un hotel de lux.

Watson ar fi fost tentata cu 30 000 de lire de avocatii lui Rojo, insa nu a primit nimic.

Fundasul de 25 de ani nu e casatorit, dar are un copil cu iubita lui, Eugenia Kusardo.

Acuzații de trădare între liberali. Orban, comparat cu Liviu Dragnea și Nicolae Ceaușescu. ”Coaliția mimează reforme”
BRAT
Modifică setările cookies