Anglia

SANSA ca United sa fie cea mai buna din lume! "Ferguson e UNIC, dar mai e unul din Anglia care poate face fata la Manchester!"

Impresarul Jorge Mendes a vorbit intr-un interviu pentru BBC despre ce se intampla la Manchester United.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Februarie 2015, 09:57
Data actualizarii: Miercuri 04 Februarie 2015, 10:48

In opinia agentului lui Cristiano Ronaldo, cel mai important manager din Anglia - Sir Alex Ferguson - nu poate fi inlocuit.

"Este absolut imposibil sa-l inlocuiesti pe Alex Ferguson! Pur si simplu nu ai cum! Este prea bun, este un geniu, iar ca sa gasesti un geniu este extrem de complicat. Ai doar un singur manager in Anglia care are poate face fata la United - Jose Mourinho", a spus Mendes, dand impresia ca Van Gaal nu este persoana potrivita la Manchester.

"Daca il ai pe Ferguson, pleci la drum cu 12-15 puncte asigurate, din start. Jose Mourinho nu va ajunge niciodata la United: el este Sir Alex de la Chelsea: ii plac suporterii, ei il plac pe el, ii place orasul. Va ramane acolo pentru mai mult de 10 ani", a mai spus impresarul, care apoi a clarificat si situatia unora dintre jucatorii pe care ii are sub contract.

"De Gea nu pleaca de la United, cred ca va ramane cel putin inca un an, pana la finalul contractului. Falcao va juca pentru un club mare, chiar daca United vrea sa-l semneze sau nu la vara. Falcao nu va mai ramane la Manchester, el va juca pentru unul dintre cele mai mari cluburi din lume!", a incheiat Mendes.

Modifică setările cookies