Gary Mabbutt Tottenham Anglia

S-a trezit din somn in mijlocul noptii cu piciorul INGHETAT. DRAMA traita de acest fotbalist. A fost la o secunda de tragedie

La varsta de 17 ani, Gary Mabbutt era diagnosticat cu diabet. S-a luptat toata viata cu aceasta boala si a fost aproape de o tragedie.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Aprilie 2015, 17:39
Data actualizarii: Marti 07 Aprilie 2015, 17:40

Intr-un dialog purtat cu jurnalistii de la The Sun, Gary Mabbutt, fost jucator la Tottenham intre 1982 si 1998, pentru care a prins 477 de meciuri, a povestit cum a fost aproape sa-si piarda piciorul, din cauza diabetului.

Se intampla in 2013, cand Gary avea 51 de ani. In mijlocul noptii, acesta s-a trezit din somn si a observat ca piciorul sau era sloi. Si-a dat seama ca ceva grav se intampla si a ajuns de urgenta la spital. Acolo a trait cele mai grele 5 ore din viata sa, aflat pe masa de operatie:

"Cand mi-au spus ca se lupta sa-mi salveze piciorul, mi-am dat sansa ca nu mai am nicio speranta. Cand suferi de diabet poti realiza ca pot aparea complicatii. Mereu te gandesti ca asa ceva nu ti se poate intampla tie", a declarat Gary Mabbutt, pentru TheSun.

Astazi, Gary traieste cu o cicatrice uriasa, pe tot piciorul.

Modifică setările cookies