Manchester United Anthony Martial ralf rangnick Anglia

FOTO Ruptură în vestiarul lui Manchester United! Anthony Martial îl contrazice pe Rangnick și dezminte spusele antrenorului 

Remiza cu Aston Villa, 2-2, a produs tensiuni în lotul lui Manchester United. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 10:48
Data actualizarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 10:57

Ralf Rangnick și-a început mandatul de antrenor principal la Manchester United în decembrie 2021, iar germanul a bifat deja 8 meciuri pentru „diavolii roșii”, în care a obținut 4 victorii, 3 remize și o înfrângere. Iar, pe lângă lipsa rezultatelor dorite, antrenorul întâmpină și alte probleme. 

Înaintea ultimului meci, cu Aston Villa, 2-2, Rangnick a declarat că Anthony Martial (26 ani) a refuzat să joace, iar tehnicianul nu l-a inclus în lot pentru confruntarea cu elevii lui Steven Gerrard. Doar că atacantul francez își contrazice antrenorul, cu un mesaj distribuit pe contul oficial de Instagram, și susține că respectul pentru Manchester United l-ar împiedica să recurgă la acest gest. 

„Niciodată nu voi refuza să joc pentru Manchester United. Sunt aici de 7 ani și mereu am respectat și voi respecta clubul și fanii”, a postat Anthony Martial pe contul oficial de Instagram. 

Anthony Martial și-a pierdut postul de titular la Manchester United, iar presa internațională a vehiculat că acesta va pleca la Sevilla în iarna această. În acest sezon, francezul a bifat doar 10 meciuri, în care a marcat o singură dată, cu Everton, 1-1, în etapa a șaptea din Premier League. 

Manchester United se află pe locul 7 în campionat, cu 32 de puncte după 20 de etape, la 5 puncte distanță de locul 4, ultimul care duce automat în Champions League, ocupat în prezent de West Ham, care are și un meci mai mult decât „diavolii roșii”. 

Modifică setările cookies