Christian Eriksen brentford Anglia

Revenirea lui Eriksen pe teren se apropie! Când se va prezenta la noua sa echipă

Tehnicianul echipei Brentford, Thomas Frank, a declarat, joi, că danezul Christian Eriksen se va antrena pentru prima dată luni cu noii săi colegi, el menţionând că aducerea jucătorului reprezintă cea mai importantă achiziţie din istoria clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Februarie 2022, 09:08
Data actualizarii: Vineri 04 Februarie 2022, 09:13

“Este cea mai importantă achiziţie din istoria clubului. Ziua în care Christian va păşi pe teren va fi una incredibilă. Ce i s-a întâmplat în iunie a fost un şoc pentru noi toţi. 

Christian Eriksen, așteptat din nou pe teren

Mă bucur că el şi familia lui sunt bine şi confortabili cu ideea ca el să se antreneze şi să joace fotbal din nou. Abia aştept să vină ziua în care va păşi pe teren. Christian va veni duminică şi se va antrena cu echipa luni. Acela va fi primul său antrenament”, a spus Frank, citat de News.ro.

Christian Eriksen a semnat luni un contract valabil până în vară cu gruparea din prima ligă engleză Brentford (locul 14).

Eriksen nu a mai jucat de când a suferit un stop cardiac în timpul meciului disputat de Danemarca împotriva Finlandei la Euro 2020, în iunie, anul trecut.

Ulterior i s-a implantat un defibrilator (ICD), un fel de stimulator cardiac. Acest lucru a făcut însă să fie imposibil ca Eriksen să mai joace în Serie A, astfel că el s-a despărţit de Inter Milano.

Modifică setările cookies