Anglia

Premier League, pe Facebook! Unde se vor vedea meciuri din Anglia pe celebra retea de socializare

Facebook a obtinut drepturile de difuzare a partidelor din Premier League in Asia! 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Iulie 2018, 14:39
Data actualizarii: Joi 05 Iulie 2018, 14:40

Facebook a cumparat dreptul pentru a transmite meciuri LIVE din Premier League in Asia din 2019. Facebook a batut companii media precum BeIN Sports si Fox Sports Asia, iar intre 2019 si 2022 va transmite pe internet partide din Premier League in Thailanda, Cambodia, Vietnam si Laos pentru 220 de milioane de euro.

Facebook e a doua companie de tehnologie care cumpara drepturi din Premier League, dupa Amazon, care va transmite chiar in Marea Britanie 20 de meciuri pe sezon din campionatul englez.

Premier League a negociat si cu Youtube si Netflix pentru drepturi pe unele teritorii, acesta fiind noul mod al cluburilor de a obtine mai multi bani din drepturile de difuzare.

Faceboook va transmite LIVE toate cele 380 de meciuri din Premier League din 2019, cea mai mare rusita la acest capitol pentru compania lui Zuckerberg de pana acum.

Facebook a incercat sa cumpere drepturile campionatului de cricket din India, iar apoi a cumparat drepturile pentru o parte a meciurilor din Major League Baseball, campionatul de baschet intre colegii din SUA si o parte din meciurile din Champions League pe teritoriul SUA, in parteneriat cu Fox Sports SUA.
 

Modifică setările cookies