Performanta doar pentru conducatorii clubului! O noua afacere de MILIARDE pentru Manchester United! Clubul englez devine cel mai BOGAT din lume

Performanta doar pentru conducatorii clubului! O noua afacere de MILIARDE pentru Manchester United! Clubul englez devine cel mai BOGAT din lume

In timp ce echipa se chinuie pe teren sub comanda lui Louis Van Gaal, conducatorii englezilor bat record dupa record in materie de contracte comerciale. 

Manchester United mai da un tun financiar, dupa contractul de 1 miliard cu Adidas si cel de 600 de milioane de euro cu Chevrolet, semnate in ultimii ani.

United a batut palma cu gigantul media Sina Sports, cel care va retransmite in China televiziunea oficiala a clubului englez. Manchester United este cea mai iubita echipa din China, cu 108 milioane de fani estimati in urma unor studii. Mometan cifrele afacerii nu sunt publice, insa englezii de la The Sun au aflat ca acest contract va transforma United in cel mai bogat club din lume, peste Real Madrid, care este cotat la 605 milioane de euro in ultimul an. Britanicii sustin ca United va ajunge la o valoare de 670 de milioane de euro in 2016, in ciuda rezultatelor slabe, precum eliminarea din grupele Champions League.

Manchester United e primul club care reuseste sa isi transmita integral televiziunea in China, o noua premiera pentru un club din Premier League. United e primul club care si-a lansat televiziune oficiala care transmite non-stop, inca din 1998. "E un moment important atat pentru noi cat si pentru fanii nostri din China. Noi lucram tot timpul pentru a le oferi fanilor nostri cele mai bune conditii de a ne urmari, iar acest contract este o noua dovada", a declarat Richard Arnold, directorul comercial al clubului englez. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies