Intrerupea antrenorul in timpul discursului si isi dadea autogoluri la antrenamente! Aveti nevoie de o singura incercare sa va dati seama despre cine e vorba :)

Intrerupea antrenorul in timpul discursului si isi dadea autogoluri la antrenamente! Aveti nevoie de o singura incercare sa va dati seama despre cine e vorba :)

Cariera lui Mario Balotelli la Liverpool este aproape de a se incheia.

Mario Balotelli a implinit miercuri 25 de ani, insa ziua de nastere nu i-a adus vreo veste buna - inca nu i s-a gasit un club la care sa se transfere dupa ce perioada la Liverpool pare sa se fi incheiat.

Balotelli nu a fost inclus in turneele din vara din Australia si Asia si a fost ignorat pentru partida din prima etapa din Premier League, castigata cu 1-0 cu Stoke.

De ce nu i se mai da nicio sansa lui Balotelli? Cei de la The Independent dezvaluie cateva dintre boacanele facute de Balotelli la Liverpool. Dupa infrangerea din martie contra celor de la Manchester United care a pus practic capat tentativei de a obtine locul 4 ce ar fi dus-o in Champions League, asistentul de atunci al managerului, Colin Pascoe, a adunat echipa pentru un discurs la antrenament. Balotelli l-a vazut pe Joe Flanagan, cel care era accidentat, venind schiopatand spre locul unde se aflau toti jucatorii iar Balotelli l-a intrerupt pe Pascoe incepand sa tine la tanarul Flanagand, ironizandu-l! Mai tarziu, in aceeasi zi, Balotelli a marcat un gol de la jumatatea terenului. Nu insa la poarta care trebuia!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin astăzi proba scrisă la Matematică
BRAT
Modifică setările cookies