Anglia

Momentul in care fanii lui Liverpool il vor iubi ENORM pe Balotelli! SuperMario si-a schimbat look-ul special pentru noua echipa

Aflat de o luna la FC Liverpool, Mario Balotelli a decis sa faca un gest in cinstea suporterilor noii sale echipe

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Septembrie 2014, 16:56
Data actualizarii: Joi 25 Septembrie 2014, 16:57

Venirea lui Mario Balotelli i-a entuziasmat din prima pe fanii lui FC Liverpool iar golul marcat impotriva lui Ludogorets in Liga Campionilor la primul meci al echipei dupa 5 ani in aceasta competitie l-a facut pe italian sa creasca si mai mult in ochii suporterilor de pe Anfield.

Ultimul gest al lui Balotelli arata atat de recunostinta pentru modul in care a fost primit, cat si faptul ca e concentrat 100% pe noua sa echipa. Chiar inaintea derby-ului local cu cei de la Everton, Mario Balotelli si-a schimbat look-ul! Si este unul special - el si-a desenat pe cap celebrul 'cormoran', simbolul vice-campioanei Angliei.

Fanii lui Liverpool spera ca noul look sa-l ajute in derby-ul de sambata in care Balotelli va fi titular si 'greul' in atac va cadea pe umerii lui avand in vedere ca Daniel Sturridge este incert pentru acest meci dupa accidentarea suferita la echipa nationala la inceputul lunii.

Modifică setările cookies