Miercuri 28 Decembrie 2011, 10:35

Marea mahmureala! La cateva ore dupa revelion, echipele lor au meciuri! Cei 2 romani platiti pe 1 Ianuarie "ca sa joace golf"!


	Marea mahmureala! La cateva ore dupa revelion, echipele lor au meciuri! Cei 2 romani platiti pe 1 Ianuarie "ca sa joace golf"!

In timp ce Cristiano Ronaldo se joaca cu delfinii in Maldive iar fotbalistii din Liga 1 sunt la schi, doi jucatori romani sunt ocupati pe 1 Ianuarie - echipele lor au meciuri in Premier League!

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

Dupa meciuri de Boxing Day, echipele din Premier League joaca si pe 31 Decembrie si pe 1 Ianuarie! Gabi Tamas si Costel Pantilimon au fost in aceeasi situatie a doua zi de Craciun - niciunul nu a jucat vreun minut in West Bromwich - Manchester City, scor 0-0. Pantilimon a fost totusi cel mai castigat, prins macar banca de rezerve.

Echipele lui Tamas si Pantilimon joaca in prima zi a lui 2012 cu Everton(a), respectiv Sunderland(d). Niciunul nu are insa sanse sa evolueze, Tamas nefiind nici macar in lot la meciul de luni seara.

Situatia celor doi seamana mult cu cea a lui Wayne Bridge, cel pe care Roberto Mancini l-a atacat dur saptamana trecuta spunand ca "sta la City doar pentru salariu, se antreneaza in cursul saptamanii pentru ca in weekend, cand colegii lui au meci, sa mearga la golf!"

Citeste si:

#Premier League