Back-up pentru Euro 2016: Cine sunt jucatorii CASTIGATI de Iordanescu in Antalya
Sambata 06 Februarie 2016, 11:25

Back-up pentru Euro 2016: Cine sunt jucatorii CASTIGATI de Iordanescu in Antalya

Selectionata divizionara a Romaniei joaca astazi de la ora 17:00 ultimul amical al iernii in cantonamentul din Antalya.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Dupa 5-1 cu Torpedo Kutaisi si 1-0 cu Zimbru Chisinau, Romania joaca azi cu Beroe, Stara Zagora, echipa de pe locul 3 din Bulgaria, la 6 puncte de liderul Ludogorets.

Daca Silviu Lung Jr pare sa-si fi revenit dupa accidentarea din ultimul meci, pentru Gaman sunt sanse mici sa mai intre in acest amical, si el fiind accidentat dupa partida cu Zimbru Chisinau.

Iordanescu a ales sa faca acest cantonament ca lotul sa "castige" jucatori de back-up pentru Euro 2016.

Enache, Ivan, Alibec, Radut, Florin Tanase si Hora au marcat in cele doua meciuri, iar echipele introduse de Iordanescu pana acum arata ca tot cei cu experienta au reprezentat nucleul acestei selectionate.

Lung Jr., Gaman si Sapunaru sunt cei trei jucatori cu experienta care au intrat in ambele meciuri ca titulari. Alaturi de ei si Florin Tanase, propunerea lui Hagi pentru Euro, a fost folosit in ambele partide din primul 11.

Lor li se mai adauga si Enache de la Astra, un jucator care deja pare obisnuit cu lotul national, dar si Alibec.

Ivan, Radut si Hora sunt alte nume care au atras atentia pana acum in Antalya, dar niciunul nu pare o solutie solida in acest moment.

ROMANIA - Zimbru Chisinau 1-0

Lung - Benzar, Gaman, Sapunaru, Vatajelu - Ropotan, Nedelcearu - Rotariu, Radut, Tanase - Hora
 
ROMANIA - Torpedo Kutaisi 5-1

Lung - Enache, Gaman, Sapunaru, Filip - Mateiu, Nedelcu - Ivan, Tanase, Radut - Alibec1 comentarii
  • 6 2016
    Dolph Lundgren INFORMATIE DE ULTIMA ORA ! BREICHING NIUZ ! MAFIA a ARANJAT ca MU.IITORUL ( viitorul ) sa castige campionatul si sa joace in turul III preliminar al UCL, iar SH.ITToaia sa fie vicecampioana si sa joace in turul II preliminar al UCL !!! MAFIA spera ca SH.ITToaia sa intre in grupe si automat sa aiba 30.000.000 euro asigurati, iar MU.IITORUL sa treaca de turul III UCL unde cel mai probabil va juca cu vicecampioana Cehiei sau Olandei si apoi sa se califice in grupele EL si automat sa aiba asigurati 10.000.000 de euro !!! 40.000.000 de euro pentru MAFIA CLANULUI FE.CALI ar fi ceva, nu-i asa ? Doar CADEREA cuplului MASONO-IUDAIC CIOLANIS-CIOLOS pana in aprilie 2016 mai poate opri acest ARANJAMENT ORDINAR !!!!...
  • 9 2016
    dan ce comentariu tare,...
BRAT