L-a DISTRUS prietena! "A facut prea mult SEX si nu mai poate juca bine!" Un star din Premier League i-a nemultumit pe sefi!

L-a DISTRUS prietena! "A facut prea mult SEX si nu mai poate juca bine!" Un star din Premier League i-a nemultumit pe sefi!

Alexis Sanchez este contestat la Arsenal pentru ca pare obosit pe teren.

Explicatia vine de la un ziar din tara sa natala, Chile. Sud-americanii noteaza ca Alexis nu mai poate juca bine din cauza prietenei sale, cu care face sex prea des!

"La Cuarta" scrie ca frumoasa Laia Grassi, prietena lui Sanchez, este motivul pentru care nici Wenger nu mai este multumit de jucatorul chilian.

In chiar meciul extrem de important cu United, pierdut de Arsenal cu 1-2, s-a vazut forma lui Alexis, mai slaba. Explicatia oferita de 'La Cuarta' este ca Alexis se antreneaza alaturi de colegi, insa dupa indelungi partide de sex. La fel s-ar intampla si in zilele de meci.

Acest lucru ar fi inselat asteptarile lui managerului francez, care spera ca Sanchez sa faca diferenta, ceea ce a fost departe de a se intampla in partida cu United.

Alexis a fost integralist in meciul pierdut cu United, 1-2 pe teren propriu. Arsenal trece prin cea mai slaba forma din ultimii ani, fiind acum pe locul 8 in clasamentul din Premier League, la 15 puncte de liderul Chelsea.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 28.000 de persoane, vaccinate în ultimele 24 de ore. Câte reacții adverse s-au înregistrat
BRAT

Modifică setările cookies