INCREDIBIL! Cazul "Mutu si cocaina" il poate FALIMENTA pe Tevez: Cum poate pierde 50 mil euro in cea mai mare pedeapsa din istoria fotbalului

Autor: Sport.ro
Miercuri 28 Septembrie 2011, 23:36

	INCREDIBIL! Cazul "Mutu si cocaina" il poate FALIMENTA pe Tevez: Cum poate pierde 50 mil euro in cea mai mare pedeapsa din istoria fotbalului

Situatie incredibila in cazul lui Tevez. Englezii anunta ca argentinianul ar putea fi distrus de catre Manchester City dupa ce a refuzat sa intre pe teren cu Bayern Munchen.

City a decis ca Tevez sa fie suspendat pentru doua saptamani, dupa ce a refuzat sa intre in Liga cu Bayern, urmand ca in 14 zile conducerea sa stabileasca ce se va intampla cu jucatorul:

Avocatul Peter Holt de la Field Fisher Waterhouse a explicat pentru Guardian cum cazul lui Mutu cu cocaina ii poate distruge cariera lui Tevez:

"Dintr-o perspectiva legala, ne putem pune intrebarea daca actiunile lui Tevez cu Bayern reprezinta o nerespectare crasa a contractului. Raspunsul la asta ar fi "da".

"Fotbalistii sunt diferiti fata de alti angajati, prin faptul ca ei sunt evaluati, cotati la o suma, de catre angajatorii lor.

"Cazul lui Mutu poate fi un avertisment de acum pentru jucatorii ca Tevez. Chelsea i-a terminat contractul dupa ce a fost depistat pozitiv cu cocaina si apoi a putut sa-l dea in judecata ca sa-i ceara daune.

"Din cauza actiunilor lui Mutu, Chelsea a ratat sansa de a-l mai putea transfera, iar asta s-ar putea aplica si in cazul lui Tevez.

"Daca City ii va incheia contractul, atunci ar putea sa-i ceara daune, iar suma pentru el, pentru ca este un jucator mai mare, ar putea ajunge la 50 de milioane de euro.

"Realist privind, Tevez nu va plati niciodata o suma atat de mare lui City, ar putea sa plateasca mai putin, mai ales ca un club atat de mare ca City nu are nevoie de bani, interesul lor este sa arate ca au dreptate in aceasta disputa si sa-i intareasca rolul lui Mancini la club, ca antrenorul este in control.", a explicat avocatul Peter Holt de la Field Fisher Waterhouse pentru Guardian.

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT