Incident incredibil: Harry Redknapp, fostul antrenor al lui West Ham, Tottenham si QPR, si-a calcat sotia cu masina si a bagat-o in spital

Incident incredibil: Harry Redknapp, fostul antrenor al lui West Ham, Tottenham si QPR, si-a calcat sotia cu masina si a bagat-o in spital

Harry Redknapp, unul dintre cei mai cunoscuti antrenori englezi, a fost implicat intr-un incident incredibil, care se putea transforma intr-o drama. Acesta si-a calcat sotia cu masina. Totul s-a intamplat dintr-o neatentie.

In varsta de 69 de ani, Redknapp, fost antrenor al lui West Ham, Tottenham, Portsmouth ori QPR, si-a calcat sotia, pe Sandra Redknapp (49 de ani), cu masina.

Totul s-a intamplat dintr-o neatentie, noteaza presa engleza, care mai scrie ca incidentul s-a petrecut in Bournemouth.

Harry Redknapp a incercat sa dea cu spatele in timp ce se afla la volanul Range Roverului sau. Acesta nu a observat-o pe sotia sa, si a calcat-o pe picior.

Femeia a cazut la pamant si a inceput sa urle de durere, scrie The Sun, citand cativa martori.

Sandra Redknapp s-a ales cu glezna rupta si va trebui sa stea cu piciorul in ghips.

"A fost un accident ciudat. A mers in spatele masinii si voia sa traverseze strada. Cand am vrut sa ies cu masina, am trecut peste glezna ei. Credeam ca apucase sa traverseze.

Sotia mea e bine acum. A fost operata la glezna si totul a decurs bine. A fost norocoasa. Dumnezeu stie ce se putea intampla daca masina ar fi trecut cu toata greutatea peste glezna", a spus antrenorul.

Janie Redknapp, fiul celor doi, in prezent analist TV la o televiziune din Anglia, a spus si el: "Mama a revenit acasa si se pregateste pentru o recuperare completa. Singurul lucru care o supara acum este ca nu va fi in forma pentru a merge sa vada Strictly Come Dancing (n.r o emisiune similara formatului Dansez pentru tine).

VIDEO PROTVPLUS.RO

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies