Ia Petrolul titlul sezonul viitor? :) Acum FIX un an, Leicester era pe ultimul loc in Premier League!
Luni 21 Martie 2016, 17:47

Ia Petrolul titlul sezonul viitor? :) Acum FIX un an, Leicester era pe ultimul loc in Premier League!

Leicester a simtit fiorul rece al retrogradarii in primavara trecuta. Doar rezultatele bune din ultimele etape au facut ca echipa sa ramana in Premier League.

Arsenal - Atletico, azi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 21:45 Real Madrid - Bayern! Miercuri, 21:45 AS Roma - Liverpool!

Iar in vara nu s-au intamplat minuni. Cea mai scump transfer nu a depasit 10 milioane de euro, un maruntis fata de campaniile de transferuri de sute de milioane de euro de la Manchester United, City sau Liverpool.

Singura mutare importanta a fost aducerea lui Claudio Ranieri, un antrenor cu mare experienta, dar cu imaginea sifonata de rusinile traite recent pe banca nationalei Greciei.

Cu Vardy si Mahrez atinsi parca cu o bagheta magica, Leicester se afla astazi la doar sapte pasi de cea mai mare surpriza din istoria Premier League.

Pe 21 martie 2015, era pe ultimul loc.


Sursa foto: thesun.co.uk

"Eu nu ma simt deloc jenat de situatia asta. Fotbalul este un sport, iar povestea lui Leicester face sportul acesta mai frumos. Asta inseamna ca nu doar banii conteaza. E frumos ce se intampla, asta e bucuria fotbalului", spune, de la -16 puncte, Louis van Gaal, un antrenor cu buget de transferuri de 300 de milioane de euro pentru acest sezon.FULLSCREEN
Galerie Foto
 • /
2 comentarii
 • 21 2016
  vlad La Leicester a fost o situatie mai neobisnuita fiindca un club ce promovase din championship nu isi luase licenta si au ramas ei. Dar in Romania , cum doamne IARTA-MA de BOU SI DOBITOC ce esti , autorul articolului , poate sa castige Petrolul sezonul viitor titlul daca ei retrogradeaza? pentru ca 99% ei vor retrograda sezonul asta....
 • 21 2016
  hahAh Cum e tot in prima liga daca era pe ultimul loc ?...
 • 21 2016
  giani nu au luat licenta aia din liga a 2-a si au ramas ei...
 • 21 2016
  eu ia ghici??! obosit mai poti fi...
BRAT