Leicester City Premier League Anglia

Ia Petrolul titlul sezonul viitor? :) Acum FIX un an, Leicester era pe ultimul loc in Premier League!

Leicester a simtit fiorul rece al retrogradarii in primavara trecuta. Doar rezultatele bune din ultimele etape au facut ca echipa sa ramana in Premier League.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Martie 2016, 17:47
Data actualizarii: Luni 21 Martie 2016, 18:00

Iar in vara nu s-au intamplat minuni. Cea mai scump transfer nu a depasit 10 milioane de euro, un maruntis fata de campaniile de transferuri de sute de milioane de euro de la Manchester United, City sau Liverpool.

Singura mutare importanta a fost aducerea lui Claudio Ranieri, un antrenor cu mare experienta, dar cu imaginea sifonata de rusinile traite recent pe banca nationalei Greciei.

Cu Vardy si Mahrez atinsi parca cu o bagheta magica, Leicester se afla astazi la doar sapte pasi de cea mai mare surpriza din istoria Premier League.

Pe 21 martie 2015, era pe ultimul loc.


Sursa foto: thesun.co.uk

"Eu nu ma simt deloc jenat de situatia asta. Fotbalul este un sport, iar povestea lui Leicester face sportul acesta mai frumos. Asta inseamna ca nu doar banii conteaza. E frumos ce se intampla, asta e bucuria fotbalului", spune, de la -16 puncte, Louis van Gaal, un antrenor cu buget de transferuri de 300 de milioane de euro pentru acest sezon.

Modifică setările cookies