Radamel Falcao Manchester United Anglia

Gestul URIAS al lui Falcao! I-a salvat viata unui fan din tara sa natala! Mesajul care a schimbat un destin

Radamel Falcao a facut un gest urias pentru un fan. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Ianuarie 2015, 12:39
Data actualizarii: Sambata 24 Ianuarie 2015, 12:54

Atacantul lui Manchester United e considerat erou dupa ce a ajutat la salvarea vietii unui tanar suporter din tara sa natala.

Falcao a fost abordat de mama disperata a unui tanar cu o grupa rara de sange care avea nevoie de transplant de inima.

Baiatul in varsta de 17 ani cauta de doi ani un donator care sa i se potriveasca, dar nu a reusit sa-l gaseasca pana la interventia lui Falcao, scrie Guardian.

Falcao a postat un anunt pe conturile sale de pe Facebook si Twitter, acolo unde este urmarit de peste 20 de milioane de oameni, iar miracolul s-a produs.

"Ajutati-ne sa-i gasim o inima noua lui John Andres, un pusti de 17 ani care lupta pentru viata sa", e anuntul postat de Falcao.

Dupa 10 zile, John Andres a primit vestea cea mare. Familia unui tanar din Medellin care a murit intr-un accident de masina a decis sa-i doneze inima!

"Ii multumesc lui Dumnezeu si lui Falcao, fara el nu reuseam sa-i salvam viata fiului meu", a povestit mama tanarului.

Falcao nu are atat de mult succes si in cariera profesionala, dupa accidentarea dramatica de anul trecut, cand a ratat Cupa Mondiala.

Manchester United l-a imprumutat pentru un sezon de la AS Monaco cu optiunea de cumparare definitiva pentru 50 de milioane de euro. Falcao nu a reusit insa sa se regaseasca si a marcat doar 3 goluri in Anglia.

Louis Van Gaal a declarat ca atacantul columbian va trebui sa reuseasca mult mai mult daca vrea sa ramana pe Old Trafford. 

Modifică setările cookies